Skydda ditt hem under höst och vinter
Hem PRODUKTNYHETERSMARTAHEM Skydda ditt hem under höst och vintersäsongen

Skydda ditt hem under höst och vintersäsongen

Publicerat av: Redaktionen

Höst- och vintersäsongen är här – dagarna blir kallare och kortare när mörkret smyger sig på.

Förutom att skydda sig mot kyla i skog och pulkabacke, behöver ens hem skyddas mot oinbjudna besök.

De mörka månaderna innebär nämligen högsäsong för inbrott, vilket kräver bättre bevakning av hemmet. För att inte lämna ditt hem helt obevakat kan det därför vara en god idé att sätta upp en övervakningskamera som skydd mot eventuella tjuvar på jakt efter nästa tillslag. Här kommer tre kamerafavoriter från Arlo.

Arlo Ultra 2 – Komplett övervakning för mörka nätter

Rek. ca. pris: 9 490 SEK (3-kamerasystem)

 

Skydda ditt hem under höst och vinter

Ultra 2 är Arlos mest avancerade övervakningskamera med 4K-videoinspelning som gör det lättare att fånga viktiga detaljer, även på natten. Enheten har ett synfält om 180 grader så att användaren lätt kan få en översikt av stora delar av sitt hem. Kameran är 100% trådlös, har upp till 6 månaders batteritid och dessutom byggd för att motstå värme, kyla, regn eller sol. Upptäcker du en inkräktare är det bara att utlösa den inbyggda sirenen.

Arlo Pro 3 Floodlight – Till entrén eller garageuppfarten

Rek. ca. pris: 1 990 SEK

Pro 3 Floodlight är en trådlös strålkastarkamera med rörelseaktiverade LED-lampor som kan leverera en ljusstyrka upp till 3000 lumen, vilket är kraftigare än helljusen på en bil och kan lysa upp cirka sju meter av din tomt. Välj mellan att aktivera Pro 3 Floodlight manuellt via mobilen eller låt strålkastaren tändas automatiskt när rörelse upptäcks. Kamerans 160-graders vidvinkel gör att du kan se över stora delar av hemmet och kamerans mörkerseende i färg garanterar att du får bästa möjliga bild även nattetid.

Arlo Pro 4 – För snabb installation

Rek. ca. pris: 2 690 SEK

Pro 4 är den perfekta övervakningskameran för den som snabbt och enkelt vill skydda sitt hus utan att tumma på kvalitet och funktioner. Den trådlösa kameran ansluts direkt till Wi-Fi, har ett synfält om 160 grader och är högupplöst med inspelning i 2K med HDR som ger en detaljerad bild. Kameran skickar omedelbara rörelsenotiser till mobilen när aktivitet upptäcks och kristallklart tvåvägsljud möjliggör för användare att höra och prata med besökare genom Arlo-appen med hjälp av den inbyggda högtalaren och mikrofonen.

Relaterade Artiklar