Metaverse – en ny handelsdimension att ta på allvar
Hem EVENT Seminariet  Metaverse – en ny handelsdimension att ta på allvar

Seminariet  Metaverse – en ny handelsdimension att ta på allvar

Publicerat av: Redaktionen

Vad händer när virtuella konsumentvaror och NFT:er (Non Fungible Tokens) utgör en betydande del av all konsumtion?

Vilka möjligheter och hot kommer med en virtuell konsumtionsmarknad, hur kan de hanteras?

Vilka juridiska åtgärder behövs när konsumtionen ökar i Metaverse?

Välkommen till EY:s seminarium den 5 juli kl. 10:00 i Kårhuset Rindi, ”Handelns Hus” i Visby eller hör av dig om du vill ha mer information om ämnet eller intervjua våra experter.

Seminariet Metaverse – en ny handelsdimension att ta på allvar handlar om att Metaverse och ökad konsumtion av virtuella varor kan påverka konsumtionssektorn avsevärt. Det kan också medföra stora möjligheter i form av räckvidd och exponering, men även risker för de som inte hänger med. Hur bör varumärken hantera utvecklingen på bästa sätt?

Metaverse – en ny handelsdimension att ta på allvarNär du köper en vara i framtiden kan du även bli ägare till en länkad NFT i Metaverse. Marknaden för in-game-konsumtion är stor och förväntas öka till 129 miljarder USD 2021, från 109 miljarder USD 2019. Varumärken som Gucci & Balenciaga ger sig in på området och erbjuder virtuella varor att köpa till priser som ofta är högre än för motsvarande fysiska produkter. Facebooks utveckling av en Metaverse-plattform möjliggör nya former av marknadsföring och försäljning av konsumentvaror online – något företag börjar uppmärksamma allt mer. De som hänger med i transformationen till ett Metaverse kommer sannolikt blomstra.

EY i Almedalen

Under Almedalsveckan vill EY diskutera och få svar på viktiga samhällsfrågor. EY:s experter bjuder på insikter och kan svara på frågor kopplat till sitt expertområde.
EY:s program och talespersoner under Almedalsveckan:
www.ey.com/se/almedalen

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>