Samsung bjuder in till Soundbar Cinema inför Halloween
Hem PRODUKTNYHETER Samsung bjuder in till Soundbar Cinema inför Halloween

Samsung bjuder in till Soundbar Cinema inför Halloween

Publicerat av: Redaktionen

Upplev Soundbar Cinema tillsammans med Samsung – en rysande ljudupplevelse

Den 3 november bjuder Samsung Sverige in till en unik filmupplevelse på biograf Capitol i Stockholm – Sveriges första Soundbar Cinema.

En upplevelse där ljudet står i rampljuset och besökare i blindo får uppleva en filmvisning enbart med ljud från en Samsung soundbar.

Nu bjuder Samsung Sverige in till en helt unik filmvisning – Soundbar Cinema.  Soundbar Cinema kommer äga rum lagom till halloween på biograf Capitol i Stockholm och är en upplevelse med fokus på ljud. För det är få saker som målar bilder som ljud gör. Utan ljud blir inte kärlek lika gripande, spänning lika nagelbitande, och kanske framför allt – skräck lika krypande. Under en visning får besökare lyssna på skräckfilm och uppleva hur ljudet från en Samsung soundbar lyckas rycka tag i och skaka om en, precis som man förväntar sig att riktigt bra bioljud ska göra.

Samsung bjuder in till Soundbar Cinema inför Halloween– När man talar om bioljud förväntar sig många ett extraordinärt ljud, och vi vill genom denna unika upplevelse visa att våra soundbars kan ge samma tredimensionella upplevelse som många vill ha, fast hemma, säger Magnus Nilsson, Teknisk produktchef på Samsung Electronics i Norden.

Besökarna kommer få titta på filmen med ögonbindel, där fokus ligger på ljudupplevelsen. Om det blir för otäckt, kan besökarna dock ta av sig ögonbindeln och fortsätta upplevelsen med både bild och ljud, så fler sinnen får uppleva det som sker i filmen.

– Ofta tänker man inte på den effekt ljud faktiskt har på upplevelsen av en film. Det är de små detaljerna i ljudet, i effekterna som sätter scenen och även stämningen. Nästintill omedvetet får ljudet dig att känna något, förstärka det som sker på bilden. Ett riktigt bra ljud gör att du inte bara observerar något, du blir en del av det, säger Marina Nyström, svensk regissör & prisbelönad för musiken i hennes film ”Hjärterummet”.

Relaterade Artiklar