Samsung presenterar Life Unstoppable
Hem PRODUKTNYHETERSMARTAHEM Samsung presenterar Life Unstoppable

Samsung presenterar Life Unstoppable

Publicerat av: Redaktionen

Idag anordnas Samsungs virtuella event Life Unstoppable med fokus att presentera sitt ekosystem av innovationer och produkter.

Eventet har tema ”house of surprises” där Samsung på ett lekfullt sätt visar upp produkter som mobila enheter, TV och ljud, och vitvaror, för att ge inspiration till hemmet.

Samsung presenterar Life UnstoppableUnder det senaste året har hemmet blivit allt viktigare för oss då det har förvandlats till skola, kontor, gym och en plats för underhållning. Eftersom vi spenderat mer tid inom våra fyra väggar behöver många hitta ny inspiration för hur du kan göra det lite smartare och lite bättre. Årets Life Unstoppable syftar därför till att väcka just inspiration för dem som vill förnya sitt hem med smarta innovationer.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>