Adyen hjälper Reitan Convenience att skapa framtidens butik
Hem BETALLÖSNINGAR Reitan Convenience väljer Adyen för att skapa framtidens butik

Reitan Convenience väljer Adyen för att skapa framtidens butik

Publicerat av: Redaktionen

Adyen låter meddela att Sveriges största aktör inom convenience-butiker Reitan Convenience, som bland annat driver 7-Eleven, Pressbyrån och PBX, väljer Adyen som betalningsleverantör för sina 400 butiker runt om i Sverige och på e-handeln.

Samarbetet har som målsättning att, genom Adyens betalningsplattform och kundinsikter, skapa skräddarsydda, smidigare och bättre kundupplevelser.

I takt med att Adyens betalningsplattform implementeras på flera av Reitan Convenience nordiska marknader kommer de på sikt kunna förena sitt dominanta butikserbjudande med sin växande e-handel och skapa en skräddarsydd upplevelse för kunden där de kan erbjuda personliga erbjudanden genom hela sitt ekosystem.

För butikernas kunder kommer tekniken även att innebära snabbare och mer flexibla sätt att handla på.

Samarbetet omfattas idag av Reitan Conveniences varumärken i Sverige och Finland. Under 2022 har Adyens betalplattform implementerats i samtliga Reitan Convenience-butiker i Sverige. I Finland kommer Adyens lösning implementeras hos Reitan Convenience under 2022.

Adyen hjälper Reitan Convenience att skapa framtidens butik– Reitan Convenience varumärken är en självklar del av den nordiska stadsbilden. Det känns otroligt spännande att inte bara rulla ut Adyens lösning på deras olika marknader och kanaler utan även få bidra till att förnya och förädla butiksupplevelsen med en ledare i industrin, säger Tobias Lindh, Managing Director Adyen Nordics & Baltics.

– Vi vill att våra butiker ska vara enkla och smidiga att handla i, därför känns det bra att vi nu samlat allt på en plattform tillsammans med Adyen, säger Henric Karlsson Digitaliserings- och IT-Direktör, Reitan Convenience.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar