Prova glasögon & solglasögon live online
Hem DETALJHANDEL Prova glasögon & solglasögon live online

Prova glasögon & solglasögon live online

Publicerat av: Redaktionen

Prova glasögon live online?

Prova glasögon & solglasögon live online

Henrik provar glasögon direkt i mobilen

Visste du att det finns möjlighet att prova glasögon och solglasögon live online med hjälp av din webcam eller mobil.

Med hjälp av ett större antal ankringspunkter följer bågen med huvudet när du rör på det. På så sätt får du en naturlig känsla för hur bågen passar just dig.

Vilka varumärken kan man prova?

Som användare har du över 100 olika modeller att välja mellan och det är enkelt att prova fram en ny stil. Kända varumärken som ex. Bottega Veneta,  CelineTom FordOliver Peoples m.m. finns med i den ständigt växande databasen av valbara bågar.

Varför kan man inte prova alla bågar i ert utbud online?

Då många av våra bågar är handgjorda, i exklusiva materialval och dessutom tillverkas i små serier så kommer du tyvärr inte att kunna prova alla bågar som vi har i vårt lager. Vi ser det snarare som ett bra och roligt sätt att prova ut en ny stil.

Prova glasögon utan linser?

Om du tycker att du ser för dåligt utan glasögon och inte använder linser så rekommenderar vi att du tar en skärmdump på de som du gillar mest så kan du jämföra efteråt, då med glasögonen på. Vårt tips är även att du efter att ha provat ut din nya stil, kikar runt lite extra i vår webshop. Använd gärna filterfunktionen för att hitta bågar i liknande färg och form.

Åsa Aldén, ägare av Hultins Optik

“Vi på Hultins Optik strävar hela tiden efter att ligga i framkant både kliniskt och när det gäller vårt utbud. Vi ser vårt virtuella provrum som ett utmärkt sätt, att på ett säkert och roligt vis prova ut en ny stil online. Det är kul att prova nya bågar och har du inte testat innan så är det dags nu.”

Relaterade Artiklar