Vilken streamingtjänst har egentligen bäst filmer i Sverige?
Hem NYHETER Vilken streamingtjänst har egentligen bäst filmer i Sverige?

Vilken streamingtjänst har egentligen bäst filmer i Sverige?

Publicerat av: Redaktionen

När man jobbar på Playpilot är detta en av de vanligaste frågorna man får av bekanta och vänner, men för att svara på denna till synes enkla fråga krävs det först en definition av vad man menar med “bäst” och dessutom krävs det att man är medveten om att det finns en mängd olika typer av streamingtjänster.

Vilken streamingtjänst har egentligen bäst filmer i Sverige?

Källa: Playpilot Gravity

Med hjälp av vårt egenutvecklade analysverktyg Gravity har vi nu utsett en vinnare i varje kategori, baserat på hur många filmer med ett imdb-score på minst 7 (av 10) de olika streamingtjänsterna i dagsläget har i sin katalog. Vinnarna är enligt följande:

Prenumerationstjänst (SVOD): Netflix (591 filmer)

Hyr-och köptjänst (TVOD): iTunes (2,844 filmer)

Gratistjänst (AVOD): Rakuten Free (28 filmer)

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>