KV RGB 16 9
Hem PRODUKTNYHETER OnePlus äntrar Premium Audio-världen med OnePlus Buds Pro True Wireless Earbuds

OnePlus äntrar Premium Audio-världen med OnePlus Buds Pro True Wireless Earbuds

Publicerat av: Redaktionen

Idag presenterade OnePlus officiellt sina första smarta adaptiva brusreducerande (ANC) öronproppar – OnePlus Buds Pro.

De nya äkta trådlösa budsen har ett branschledande smart brusreduceringssystem, överlägsen samtalskvalitet, utökad batteriprestanda och ett mer personligt ljud för att skapa en verkligt uppslukande och förstklassig ljudupplevelse.

Efter lanseringen av OnePlus första smart-tv 2019 har företaget aktivt utökat sin portfölj av ekosystemprodukter med mer sammankopplade intelligenta enheter.

OnePlus-grundare Pete Lau sa: ”OnePlus har alltid varit engagerad i att leverera bästa möjliga användarupplevelse med teknik. Vi har utmanat smartphone-industrin med våra premiumenheter, och nu använder vi vår Never Settle-metod för bärbart ljud med OnePlus Buds Pro. Detta är vårt nästa steg för att skapa en riktigt sömlöst ansluten upplevelse för våra användare.”

OnePlus Buds Pro har ett smart ANC-system som intelligent stänger ute oönskade ljudfrekvenser i realtid, till exempel brus eller sorl, och justerar nivån för brusreducering därefter för att hålla användarna fokuserade och odistraherade när de lyssnar på sina favoritlåtar. Varje Bud har tre mikrofon-inställningar som aktivt filtrerar bort ljudnivåer på upp till 40 dB efter behov, för att ge en mycket mer bekväm och skräddarsydd lyssningsupplevelse i motsats till konventionella ANC-system med fasta nivåer av brusreducering. Tillsammans med förbättrade brusreduceringsalgoritmer och en mekanisk design för att minska vindbrus säkerställer OnePlus Buds Pro att samtal alltid är kristallklara även i högljudda miljöer.

Buds Pro har OnePlus Audio ID, en noggrant kalibrerad ljudprofil som tillgodoser användarspecifika ljudkänsligheter. Tillsammans med två stora 11 mm dynamiska drivrutiner och Dolby Atmos-stöd ger OnePlus Buds Pro liv till musik med sin rik diskant, hjärtrytande bas och kristallklara sånger.

KV RGB 16 9Utöver fantastiskt ljud har OnePlus Buds Pro också en bra batteritid på upp till 38 timmar tillsammans med laddnings-caset på full laddning, och snabbladdningen ger 10 timmars musiklyssning med en kort 10-minuters laddning. Hörlurarna stöder också OnePlus blixtsnabba Warp Charge, liksom Qi-certifierade trådlösa laddare från tredjepart så att användare hela tiden kan hålla kontakten med sin musik. Förutom den ergonomiska designen som erbjuder en lätt passform som är perfekt när du är på språng, erbjuder de äkta trådlösa Budsen också Bluetooth 5.2-stöd och latens så lågt som 94 ms med Pro Gaming-läge påslaget.

Priser och Tillgänglighet

Priset är 1690 kr. OnePlus Buds Pro kommer vara tillgänglig att förboka på oneplus.com/se från och med 18 augusti fram till midnatt  24 augusti. Därefter är det säljstart på oneplus.com/se från 25 augusti, 2021. För mer information, vänligen besök oss på OnePlus.com.

Relaterade Artiklar