Omniarch stöttar Frank Dandy med interim e-mail marketing manager
Hem E-HANDEL Omniarch team stöttar Frank Dandy med interim e-mail marketing manager

Omniarch team stöttar Frank Dandy med interim e-mail marketing manager

Publicerat av: Redaktionen

E-post som kanal för marknadsföring och för att driva trafik stöttar försäljningen i en framgångsrik e-handelsaffär.

En viktig kanal för alla e-handelsföretag att satsa på.

Omniarch tillför under våren 2022 en e-mail marketing manager till välkända Frank Dandy för att finslipa, stärka och växa kanalen för e-mail marketing.

– Vi valde att konsultera e-handelsexperterna på Omniarch när vi såg ett behov av förstärkning inom e-mail marketing. Vi har likt många i branschen följt Omniarch-teamets arbete och sett vilka goda resultat de åstadkommit. Så därför var valet lätt när vi behövde stärka upp en del av vår organisation med expertis som förenar specialistens edge med erfarenheten från det bredare perspektivet av D2C och CRM, säger Daniel Hörnqvist, vd Frank Dandy.

Utmaningen för e-handlare och varumärken är idag inte att nå fram till kundernas inboxar. Det handlar snarare om att bli och förbli relevant i konkurrens med alla andra avsändare. Där inom besitter Omniarch djup och bred kompetens samt erfarenhet.

Budskapens utformning under en CRM-strategi tillsammans med mätning för att se e-postkanalens effekt på försäljningssiffror likväl som CRM-nyckeltalen (KPI:er) kräver att den som är satt att jobba med den har erfarenhet av den digitala affären.

Omniarch stöttar Frank Dandy med interim e-mail marketing manager

– Vi lyfter ofta och gärna vårt starka team av e-handelskonsulter som utvecklats genom flera delar av organisationer med fokus på digital marknadsföring och försäljning. Vi är glada över att ha fått förtroendet av Frank Dandy att under en period stötta med expertis i en kanal som spelar en aktiv roll i att motverka churn, aktivera kunder och även stärka kundlojalitet samt mata KPI:er såsom CLV. Nu stöttar vi inom ett specifik område med expertis som vilar på lång erfarenhet av att driva på för digital tillväxt ur ett holistiskt perspektiv, säger Omniarchs vd Pelle Pettersson i en kommentar till samarbetet med Frank Dandy.

Relaterade Artiklar