Untitled 12
Hem NYHETER Norwegian ingår partnerskap med norsk bagID

Norwegian ingår partnerskap med norsk bagID

Publicerat av: Redaktionen

bagID är en digital bagagetagg monterat på resväskan som gör att du kan checka in ditt bagage i förväg hemifrån, så att du slipper köer och väntan på flygplatsen.

Med GPS kan du hela tiden se var ditt bagage befinner sig.

Med bagID GO kan du checka in ditt bagage redan innan du lämnar hemmet. Den digitala bagagetaggen kan återanvändas och fungerar som en separat incheckningsmaskin, vilket eliminerar behovet av att skriva ut en separat bagagetagg för varje resa. GPS gör det möjligt för passageraren att hela tiden följa var bagaget befinner sig. bagID GO gör det möjligt att minska användningen av engångsbagagetaggar, som består av papper och silikon.

Untitled 12– Vi letar ständigt efter innovativa lösningar för att göra våra kunders resor enklare och säkrare. Denna innovation är smart och spännande, och vi är glada för våra kunder att vi kan erbjuda möjligheten att checka in bagage i förväg. Vi har varit imponerade av bagID:s produkter och ser fram emot att fortsätta vårt samarbete”, säger Tor-Arne Fosser, Norwegians chef för produktutveckling och digitalisering.

Samarbetsavtalet med Norwegian är viktigt för det norska entreprenörsföretaget och förväntas bidra till det fortsatta optimistiska utvecklingsarbetet.

– För bagID AS är detta ett tydligt genombrott på flygmarknaden. Samarbetet kommer att utveckla vår verksamhet och vi ses nu som en internationell aktör, vilket stärker företagets lönsamhet. Det ger oss också en solid grund för tillväxt”, säger Jan Vidar Nalbant, grundare och vd för bagID.

Relaterade Artiklar