Nordstan lanserar kundklubben Nordstan MORE
Hem APPAR Nordstan lanserar den nya kundklubben Nordstan MORE

Nordstan lanserar den nya kundklubben Nordstan MORE

Publicerat av: Redaktionen

Den 21 september lanseras Nordstan MORE, en kundklubb där medlemmarna via en mobilapp kan ta del av alla nyheter och erbjudanden från butiker och restauranger i köpcentrumet.

Appen Nordstan MORE gör det möjligt för butiker och restauranger att själva vara aktiva genom att ladda upp sina aktuella erbjudanden och underhålla sin butiksinformation.

Ett antal butiker kommer också att ha så kallade digitala stämpelkort i appen där köp belönas med exempelvis en gåva eller värdecheck.

Nordstan lanserar kundklubben Nordstan MORE– Nordstan har många trogna kunder och vi vill erbjuda dem möjligheten att planera och maximera sina besök hos oss. Med Nordstan MORE i telefonen finns alla nyheter och erbjudanden att läsa på ett och samma ställe. Vi vill också göra det enkelt för kunden och därför är medlemskapet kostnadsfritt och mobilt, säger Helena Lindqvist, VD på Nordstan.

Nordstan kommer dessutom att använda appen för att berätta om kommande event och nyheter i köpcentrumet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>