Wolt lanseras i Helsingborg – flera lokala favoriter har redan anslutit sig till plattformen
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIK Prenumerationstjänsten Wolt lanseras i Helsingborg – flera lokala favoriter har redan anslutit sig till plattformen

Prenumerationstjänsten Wolt lanseras i Helsingborg – flera lokala favoriter har redan anslutit sig till plattformen

Publicerat av: Redaktionen

Den 22 september är det dags.

Wolts intåg i Helsingborg ser till att avståndet mellan hungriga gäster och stadens sprudlande matscen nu försvinner.

Samtidigt lanseras den hyllade prenumerationstjänsten Wolt+.

Sedan tidigare finns Wolt i 16 städer runtom i Sverige, från Umeå i norr till Malmö i söder. Nu kommer även helsingborgarna kunna ta del av flexibla och snabba leveranser från stadens lokala restauranger och butiker. Centralt belägna favoriter som Doori, Amadeus, och Holy Greens, samt populära Zushi är några av restaurangerna som redan har anslutit sig till plattformen.

– Vi har sedan länge identifierat Helsingborg som en stad med brett utbud av spännande restauranger och intressanta butiker. Därför känns både tid och plats helt rätt. Målet är att underlätta för människor i vardagen, genom att erbjuda en mer flexibel tillgång till det lokala näringslivet och samtidigt bidra med arbetstillfällen, säger Johan Grönvall, vd för Wolt Sverige.

Wolt lanseras i Helsingborg – flera lokala favoriter har redan anslutit sig till plattformenSamtidigt lanseras den hyllade prenumerationstjänsten Wolt+, som tidigare bara varit tillgänglig i Stockholm. Tjänsten erbjuder obegränsade leveranser från de aktörer som är knutna till plattformen och befinner sig inom en två kilometers radie från dig. Kort sagt, noll leveransavgifter och ingen bindningstid. Det fasta priset om 99 kronor per månad innebär att du börjar spara in pengar redan efter ett par beställningar. Du kan avsluta prenumerationen när som helst och Wolt bjuder på de 30 första dagarna.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar