Nexer förvärvar Owlstreet – en ledande plattform för systemintegration
Hem APPAR Nexer förvärvar Owlstreet som är en ledande plattform för systemintegration

Nexer förvärvar Owlstreet som är en ledande plattform för systemintegration

Publicerat av: Redaktionen

Nexer utökar sitt tjänsteutbud genom att förvärva Owlstreet, en plattform för nästa generations systemintegration.

Detta strategiska steg stärker Nexers position som en pålitlig partner för företag som söker framtidssäkrade lösningar för digital transformation.

Owlstreet möjliggör sömlös anslutning mellan många av de mest populära mjukvaruapplikationerna och systemen.

Genom att integrera flera plattformar i ett enhetligt ekosystem ger Owlstreet organisationer möjlighet att optimera sin verksamhet, öka effektiviteten och leverera exceptionella kundupplevelser. Samtidigt visualiserar Owlstreet all data och ger användaren fullständig tillgänglighet och kontroll.

“Vi är mycket glada över att välkomna Owlstreet till Nexer-familjen”, säger Fredrik Axell, VD för Nexer Unified Commerce. “Detta förvärv ligger helt i linje med vår strävan att tillhandahålla heltäckande och innovativa lösningar till våra kunder. Med Owlstreets exceptionella förmåga till systemintegration kommer vi att kunna effektivisera våra kunders digitala ekosystem ytterligare, vilket driver tillväxt och gör det möjligt för dem att förbli konkurrenskraftiga på dagens snabbt föränderliga marknad.”

Integrationen av Owlstreets plattform i Nexers tjänsteportfölj kommer att innebära en rad fördelar för kunderna. Några viktiga fördelar är förbättrad uppkoppling, ökad skalbarhet, förbättrad kundupplevelse och snabbare digital transformation.

“Vi är stolta över att gå samman med Nexer och kombinera våra respektive styrkor för att leverera ännu större värde till våra kunder“, säger Fredrik Gustavsson, grundare av Owlstreet. “Tillsammans kommer vi att göra det möjligt för företag att optimera sina processer, utnyttja sina data och omfamna digital transformation på ett sömlöst och effektivt sätt.”

Nexer förvärvar Owlstreet – en ledande plattform för systemintegrationFörvärvet av Owlstreet bekräftar Nexers engagemang för att driva positiv förändring och ge företag möjlighet att lyckas i den digitala tidsåldern. Med utökade möjligheter till systemintegration är Nexer väl positionerat för att leverera heltäckande lösningar som möter komplexa behov hos sina kunder i olika branscher.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar