Steam Hotel och Webhallen presenterar en helt unik upplevelse: Sveriges, kanske Europas första Gaming Suite öppnar på Steam Hotel!
Hem GAMING Sveriges, kanske Europas första Gaming Suite öppnar på Steam Hotel!

Sveriges, kanske Europas första Gaming Suite öppnar på Steam Hotel!

Publicerat av: Redaktionen

Steam Hotel, en av Sveriges mest erkända destinationer för unika upplevelser, går tillsammans med Webhallen, en ledande retailer inom dator- och konsolspel, in i en ny era av underhållning.

De båda företagen är stolta över att presentera den efterlängtade invigningen av Sveriges och möjligtvis Europas första Gaming Suite på Steam Hotel.

Gaming Suiten representerar en innovativ sammanslagning av modern nördighet och en unik hotellupplevelse.

Utrustad med fem toppmoderna set-ups från Webhallen config och Playstation 5, erbjuder Gaming Suiten en helt ny dimension av underhållning för vuxna spelentusiaster. Här går den tidlösa känslan av klassiska LAN-evenemang hand i hand med den magiska atmosfären på Steam Hotel.

”Vårt ultimata mål med Gaming Suiten är att erbjuda en plats där erfarna spelare, glada amatörer eller den nyfikne kan njuta av sina favoritspel samtidigt som de unnar sig i Steam Hotels unika och minnesvärda miljöer. Genom att kombinera spelupplevelsen med allt annat som finns Steam Hotel strävar vi efter att skapa oförglömliga minnen för ännu fler gäster.” säger Philip Björck, marknadschef på Steam Hotel.

Gaming Suiten öppnar dörrarna till en ny era av spelupplevelser och ger en möjlighet att förena två passioner på ett sätt som aldrig tidigare varit möjligt. Med en perfekt kombination av teknologi och atmosfär är Gaming Suiten en plats där vuxna spelentusiaster kan låta fantasin och spelet flyta fritt, samtidigt som de omges av Steam Hotels magiska värld. Såklart finns en specialanpassad upplevelse att boka kallad “The Ultimate Gaming Experience”.

Steam Hotel och Webhallen presenterar en helt unik upplevelse: Sveriges, kanske Europas första Gaming Suite öppnar på Steam Hotel!”Tröttnar man på gamingen finns ju alltid 6 barer, karaoke, shuffle board, 3 restauranger, mini-biograf, pingis och mycket mer att underhålla sig med. Är man här i boot-camp syfte så varför inte boka till en möteslokal? För att gå igenom alla cons and pros med senaste matchen eller gå igenom kommande strategier.” säger Philip Björck, marknadschef på Steam Hotel.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar