Kinda Brave Entertainment Group AB ska samarbetta med Gleamer Studio och spelsläpp
Hem GAMING Kinda Brave Entertainment Group AB ska samarbetta med Gleamer Studio och spelsläpp

Kinda Brave Entertainment Group AB ska samarbetta med Gleamer Studio och spelsläpp

Publicerat av: Redaktionen

Kinda Brave Entertainment Group AB (publ) (“Kinda Brave”) fortsätter att accelerera sin verksamhet med spännande framsteg genom de planerade spelsläppen av Go Fight Fantastic! och Distant Bloom i slutet av mars.

Vidare stärker vi vår globala närvaro genom ett strategiskt partnerskap med Gleamer Studio.

Gleamer Studio är en framstående utvecklare och utgivare på den kinesiska marknaden och står bakom det hyllade Steam-spelet Settlement Survival.

Genom detta partnerskap positionerar Kinda Brave sig för att möta de unika möjligheter- och utmaningar som finns på den kinesiska marknaden.

Gleamer Studio kommer att fungera som en värdefull allierad i marknadsföring, produktion och lokaliseringsinsatser. Det kommer öppna dörrar till nya fanbaser samt främja vår närvaro i Kina i och med deras expertis och erfarenhet.

Vi är entusiastiska och stolta över att samarbeta med Gleamer Studio för att leverera en exceptionell underhållningsupplevelse till våra kinesiska fans.

Kinda Brave Entertainment Group AB ska samarbetta med Gleamer Studio och spelsläpp

Med dessa framsteg ser Kinda Brave fram emot en dynamisk framtid, där vår passion för spelutveckling och vårt åtagande att erbjuda högkvalitativa upplevelser för spelentusiaster globalt kommer att fortsätta att vara kärnan i vårt arbete. Vi ser med spänning fram emot kommande spelsläpp och att få dela dessa ögonblick med våra investerare, partners och fans världen över.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar