Olle Årman gästar Framtidens E-Handel – En diskussion om framtidens 'Last Mile' leveranser
Hem E-HANDEL Olle Årman gästar Framtidens E-Handel – En diskussion om framtidens ‘Last Mile’ leveranser

Olle Årman gästar Framtidens E-Handel – En diskussion om framtidens ‘Last Mile’ leveranser

Publicerat av: Redaktionen

Olle Årman, VD och grundare av Boxicon, deltar som gäst i podcasten “Framtidens E-Handel” i avsnitt 201, där han diskuterar framtidens ‘last mile’ leveranslösningar.

Olle ger lyssnarna en insikt i hur den framväxande teknologin inom leveransbranschen utformar e-handeln och samhället i stort.

Om avsnittet:

I detta avsnitt av Framtidens E-Handel gräver Olle Årman djupt i konceptet av ‘Last Mile’ leveranser och hur det transformerar leveransindustrin. Diskussionen omfattar regelverket kring postboxar, skillnaden mellan postboxar och brevlådor, samt hur detta ekosystem kan se ut om 5-10 år.

Olle, med sin omfattande erfarenhet och kunskap inom e-handel och logistik, belyser även vikten av att förstå och anpassa sig till de snabbt föränderliga teknologiska landskapet inom leveranssektorn för att kunna erbjuda bästa möjliga service till konsumenterna.

På 5:00 minuter in i podden diskuteras hur postboxar implementeras i vårt samhälle, deras regelverk och deras värde för samhället. Vid 22:45 minuter undersöker Olle skillnaden mellan en postbox och en brevlåda. Slutligen, vid 31:30 minuter, ger Olle sina tankar om hur detta ekosystem kommer att utvecklas och förändras i framtiden.

Olle Årman gästar Framtidens E-Handel – En diskussion om framtidens 'Last Mile' leveranser

Olle Årman

Citat från Olle Årman:

“Att förstå och navigera i framtidens ‘last mile’ leveranslösningar är kritiskt för e-handelsföretags framgång. Det är inte bara en fråga om teknologi, utan även om hur vi som samhälle värdesätter och anpassar oss till dessa förändringar.”

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar