Nelly.com och NLY MAN sprider #FREELOVE tillsammans med RFSL Ungdom

Nelly.com och NLY MAN arbetar aktivt med att vara inkluderande varumärken med bred representation av profiler och samarbetspartners.

Konceptet #FREELOVE spinner vidare på en tidigare kampanj som gått live under alla hjärtans dag. Syftet är att lyfta alla människors rätt till att älska vem de vill, oavsett hur din kärlek ser ut, hur du vill identifiera dig och oavsett hur du väljer att leva ditt liv.

Inför Stockholm Pride 2019 fortsätter Nelly.com och NLY MAN sitt samarbete med RFSL Ungdom, genom att under namnet #FREELOVE bjuda in till en workshop på tema identitet, visibilitet och mångfald.

– Både Nelly.com och NLY MAN arbetar för att vara inkluderande och vill inspirera alla till att uttrycka vilka de är. Vi är stolta över att tillsammans med RFSL Ungdom kunna sprida vårt budskap och stötta deras viktiga arbete, säger Tuss Odin Ekman, Head of Brand, Nelly.com och NLY MAN

Under workshopen som hålls veckan innan Stockholm Pride, har de inbjudna profilerna fått visualisera sina känslor kring #FREELOVE. Med ett par Chunky Sneakers som grund har de fått fria händer att skapa varsin ’art piece’, som under prideveckan i Stockholm kommer att auktioneras ut till förmån för RFSL Ungdom.

Kreationerna har fotograferats tillsammans med profilerna och trycks upp på affischer som sprids i Stockholm City under vecka 31.

– RFSL Ungdoms vision är en värld fylld av kärlek och respekt där alla hbtqi-ungdomar är, lever och uttrycker sig som de själva vill. Genom samarbeten som belyser alla olika identiteter som ryms i vårt community, kommer vi närmare den visionen. Att vi tar plats i en värld där vår existens inte alltid är självklar är ett statement i sig, säger Haris Eloy projektledare RFSL Ungdom.

Vinsten från auktionerna, samt 10% av försäljningen av Chunky Sneakers på Nelly.com och NLYMAN.com under V.31 går till organisationen RFSL Ungdom och deras viktiga arbete för unga homosexuellas, bisexuellas, transpersoners och queeras rättigheter.