Hem GAMINGE-SPORT Mediacle Group lanserar en ny spelstudio

Mediacle Group lanserar en ny spelstudio

Publicerat av: Redaktionen

Mediacle, en ledande leverantör för IT-, Digital Media- och mjukvarutjänster i iGaming-industrin meddelar lansering av en ny affärsavdelning med fokus på utvecklingen av egna spel för iGaming-industrin.

Mediacle Group lanserar en ny spelstudio 3Med sin nya affärsavdelning planerar koncernen att utnyttja sina starka relationer med befintliga kunder och samarbeta med ledande operatörer som har visat ett stort intresse för sina tjänster.

Santosh Jain, VD för Mediacle Group, sa: ”Vi är mycket glada över att starta vår nya spelstudio. Det är ett naturligt steg för oss när vi blir en partner och leverantör av valet av iGaming-operatörer globalt för olika IT- och programvarutjänster. Lanseringen av en ny spelstudio gör att vi kan dra nytta av befintliga kundrelationer och lägga till en ny inkomstström till vår verksamhet. Spelstudion passar perfekt in bland vårt utbud av IT-produkter och tjänster vilket kommer att komplettera våra befintliga affärsavdelningar perfekt. ”

Den nya affärsavdelningen kommer att integreras som ett nytt helägt dotterbolag på Malta och planerar att släppa cirka 15 spel under det första året, med det första spelet som släpps under första kvartalet. Gruppen arbetar för närvarande med branding för sin spelstudio som kommer att tillkännages inom en nära framtid.

Relaterade Artiklar