Marknadens bästa smarta mobil med trådlös laddare på köpet
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Marknadens bästa smarta mobil med trådlös laddare på köpet

Marknadens bästa smarta mobil med trådlös laddare på köpet

Publicerat av: Redaktionen

Vintertiden är här och vi behöver mer energi än någonsin.

Marknadens bästa smarta mobil med trådlös laddare på köpet 2Under hösten och vintern blir det många mysiga hemmakvällar med familj och vänner. Vi umgås, vi surfar med mobilen, vi tar coola ultravidvinkelbilder, vi tar extrema närbilder på mormors näsa, vi ser på filmer, vi lyssnar på musik och mycket mer.  Då behövs en smart mobil som hanterar allt detta, har extremt bra batteritid och när väl batteriet börjar ta slut – är supersnabb att ladda. Vad passar då inte bättre än Huawei Mate 20 Pro och en portabel, trådlös laddare? Fram till den 4 november får den som förbokar en Huawei Mate 20 Pro därför en Wireless Super Charger på köpet.

Nya Huawei Mate 20 Pro är marknadens mest kraftfulla och sofistikerade processorteknik höjer nu Huaweis senaste flaggskepp nivån för hur smartphones kommer bli bedömda framöver. Utöver förstklassig prestanda har enheten även stora förbättringar i batteritid. Huawei Mate20 Pro är försedd med ett mycket kraftfullt batteri och stödjer Huawei SuperCharge, som kan ladda batteriet upp till 70 procent på 30 minuter. Utöver detta så stödjer nya Mate 20 Pro Huawei Wireless Quick Charge (Qi), marknadens snabbaste trådlösa laddning, samt Wireless Reverse Charging som gör det möjligt för användaren att använda enheten som en powerbank till enheter som stödjer trådlös Qi laddning.

Huawei Mate20 Pro är utrustad med en Leica ultravidvinkellins.

Det nya Leica ultravidvinkellinsen har en brännvidd som motsvarar ett 16mm full-kamera-objektiv, vilket ger bilderna den signifikanta konstverkningsförvrängningen av ett vidvinkelobjektiv. Den nya linsen stödjer även makro-fotografering, vilket ger skarpa bilder av objekt som placeras så nära som 2,5 cm från linsen.

Huawei Mate20 Pro stöder 3D ansiktsigenkänning och är även utrustad med en fingeravtrycksensor integrerad i skärmen.

Huawei Wireless Super Charger (CP60) är en trådlös laddare som stöder Huawei Super Charge (Wireless) -tekniken. Den har en snygg och elegant design, är enkel och bärbar. Laddaren har inte heller någon fläkt vilket gör att laddningsprocessen är helt och hållet ljudlös. Pris i butik är från 599 SEK.

Relaterade Artiklar