Marknaden där affärsinformation köps och säljs
Hem E-HANDELAMAZON Marknaden där affärsinformation köps och säljs varor digitalt

Marknaden där affärsinformation köps och säljs varor digitalt

Publicerat av: Redaktionen

Marknaden för köp och sälj har förändrats sedan Blocket och Tradera med jättar som Amazon på intåg.

Att man oavsett adress eller budget kan köpa och sälja varor digitalt har blivit en självklarhet för alla.

När det kommer till affärsinformation har det snarare varit reserverat för en bråkdel och i stängda rum.

Nu verkar även detta digitaliseras där man kan ”zwoppa” affärsinformation – information ingen än känner till och köpa kunskap ingen annan vet om.

Den digitala marknadsplatsen Zwop gör det enklare för säljare att hitta träffsäker affärsinformation till rätt pris. ”Zwop är den självklara platsen för att hitta affärsinformation på ett snabbt och enkelt sätt”, säger techentreprenören och CEO Martin Norström.

Marknaden där affärsinformation köps och säljs

Martin Norström och Georgios Drivas

Vi frågade oss vad som skiljer en framgångsrik säljare mot sina kollegor och kom fram till att nätverket betyder allt. Därför skapade vi Zwop för att göra livet lite enklare för säljchefer och säljare. Under resans gång upptäckte vi att vår lösning skapar möjligheter för fler.

Marknadsplatsen som fokuserar på att prissätta affärsinformation. En möjlighet som inte fanns.

Olikt sociala plattformar med B2B-fokus är Zwop en börs där affären faktiskt står i centrum – och inte personen.

”Som medlem på Zwop blir du en del av sammankopplade nätverk som tidigare varit helt isolerade från varandra. Vi har skapat en konkret möjlighet för våra medlemmar att sätta ett värde på den affärsinformation de besitter. Alla kan tjäna pengar hos oss – inte bara de som försörjer sig på att göra affärer”, säger Georgios Drivas, CTO.

Så fungerar Zwop

Som medlem kan du vara både säljare och köpare. Som säljare lägger du ut affärsinformation i ett så kallat leadkort som du själv prissätter. När en köpare hittar leadkortet och köper det kommer affärsinformationen bli synlig för köparen tillsammans med relevant data kopplat till slutkunden.

Alla med ett svenskt personnummer och BankID kan använda sig av Zwop.

Martin Norström startade för fem år sedan IT-tjänstebolaget Norteam AB som idag omsätter närmare 100 MSEK. Nu lanserar Martin tillsammans med systemutvecklaren Georgios Drivas techbolaget Zwop.

Relaterade Artiklar