Dell Technologies presentarar omfattande förbättringar för lagringslösningar
Hem APPAR Dell presentarar omfattande förbättringar för lagringslösningar

Dell presentarar omfattande förbättringar för lagringslösningar

Publicerat av: Redaktionen

Över 500 förbättringar i PowerMax, PowerStore och PowerFlex möjliggör snabbare datainsikter, bättre multimolnskontroll och ökad cybermotståndskraft.

Dessa är de senaste förbättringarna från Project Alpine, där Dell satsar på att öka kapacitet, prestanda och skydd när Dells lagringslösningar används i publika moln.

Dell PowerMax, världens säkraste och mest pålitliga lagring kommer nu med förbättringar i cyberuthållighet, med bland annat cybervalv för både traditionella och mainframe-utrullningar. Dessutom hjälper verktyget CloudIQ att upptäcka cyberattacker tidigt för att minimera exponering och snabba på återställning. PowerMax erbjuder nu 65 miljoner ögonblicksbilder för att förbättra återhämtning från cyberangrepp och ökar även effektiviteten med en ny datareduceringsgaranti. Det presenteras också produktivitetsförbättringar med automatiserade lagringsprocesser och möjlighet att snabbt flytta data till publika moln, utan nedtid och med enkel återställning. Dessutom fördubblas prestandan med upp till 50 procent bättre responstider i krävande applikationer.

Dell Technologies presentarar omfattande förbättringar för lagringslösningar

Dell PowerStore, den snabbast växande arkitekturen i företagets historia, ger nu upp till 50 procent ökad arbetslastprestanda och 66 procent högre kapacitet. Det blir också enklare för företag att säkra kontinuitet med datareplikering på bara fem klick.

Dell PowerFlex, mjukvarudefinierad infrastruktur konsoliderar traditionella och moderna arbetslaster med nya filtjänster. PowerFlex förenklar multimoln och DevOps med support för Kubernetes och containerplattformar från Amazon, Google, Microsoft, Red Hat, SUSE och Vmware.

“Organisationer letar allt mer efter IT-infrastruktur som erbjuder molnliknande upplevelser oavsett var data lagras,” säger Eric Burgener på IDC. “Dell lanserar förbättringar i hårdvara och mjukvara i hela företagets omfattande multimolnsinfrastruktur för att erbjuda detta med mer automation, säkerhet och kontroll.”

“Vi presenterar dessa förbättringar för att hjälpa företag att agera snabbare och göra det mesta av deras data för att kunna skapa konkurrensfördelar,” säger Jeff Clarke, vice ordförande och co-COO på Dell Technologies.

Relaterade Artiklar