Klicka hem en miljövänlig Cowboy till jul
Hem GAMINGE-SPORT Klicka hem en miljövänlig elcykel Cowboy till jul

Klicka hem en miljövänlig elcykel Cowboy till jul

Publicerat av: Redaktionen

Allt fler väljer miljövänliga alternativ, fria från fossila bränslen när de pendlar till och från jobbet.

Cowboy erbjuder elcyklar med avancerad teknik och avskalad design, helt utan knappar eller en traditionell kedja.

Cyklarna säljs på nätet, men kan testköras i Stockholm och Malmö. Beställ årets bästa julklapp, till dig själv eller någon du vill göra riktigt glad.

Cowboy är en helt ny cykelupplevelse med smart teknik, attraktiv design och en omfattande kundservice. Cykeln reagerar intuitivt från det att du sätter foten på pedalen. Ju hårdare du trampar, desto mer kraft får du automatiskt från cykeln. Cyklarna är helt uppkopplade och likt vissa moderna elbilar kan en Cowboy-cykel uppdateras via nätet (OTA).

Cowboy grundades i Belgien år 2017. Tidigare i höstas öppnade man för försäljning i Sverige och Danmark – och nyligen också i USA.

Klicka hem en miljövänlig Cowboy till julEn Cowboy-cykel väger mindre än 20 kilo inklusive batteri och har en räckvidd på 70 km innan batteriet behöver laddas på nytt. Batteriet väger bara 2,4 kilo och kan tas bort för att laddas i ett vägguttag. Det gör att man slipper bära upp hela cykeln till lägenheten eller kontoret.

Som Cowboy-ägare laddar du ned en mobilapp där cykeln aktiveras. I appen kan du exempelvis tända och släcka lyset och använda funktioner som navigationssystem för att välja den mest hälsosamma rutten, hastighet, distans och batteriladdning. Om cykeln blir stulen hjälper appen att hitta den med funktionen ”Hitta min cykel” och den inbyggda GPS:en.

Relaterade Artiklar