Jamf stärker Microsoft-integration och stödjer fler applikationer
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARSÄKERHET Jamf stärker Microsoft-integration och stödjer fler applikationer

Jamf stärker Microsoft-integration och stödjer fler applikationer

Publicerat av: Redaktionen

Jamf, ledande inom Apple Enterprise Management, stärker säkerheten i Microsofts ekosystem och ökar stödet för automatiserade flöden i applikationers livscykel.

Jamf stärker Microsoft-integration och stödjer fler applikationer

Säkerhet har högsta prioritet för många organisationer och Jamf satsar på att erbjuda enkla och effektiva lösningar som ger bra användarupplevelser.

Dessa förbättringar skapar ytterligare möjligheter att säkra Mac-enheter med Jamf.

Jamf integrerar sin säkerhetsfunktionalitet för Mac-enheter med den molnbaserade och säkerhetsfokuserade plattformen Microsoft Azure Sentinel. Det är en lättanvänd plattform som används av säkerhetsteam för att hantera och automatisera säkerhetsarbete. Integrationen gör att kunder som har Azure Sentinel i plattformen kan dra nytta av Apple-specifika säkerhetsuppdateringar via Jamf Protect,

“Integreringen med Azure Sentinel är en spännande vidareutveckling av vår relation till Microsoft Dessa integrationer ger organisationer fördelarna med end point-säkerhetshantering som är specialbyggda för varje unik plattform, samtidigt som de optimerar arbetsflöden och förbättrar investeringarna i Microsofts ekosystem”, säger Benny Roth, systemingenjör, Jamf Sverige.

Efter att Jamf förvärvat Mondada, ledande aktör inom patch-hantering, ökar man förmågan att hantera applikationer ytterligare. Jamf har migrerat mer än 100 nya mjukvarutitlar från Mondadas Kinobi till Jamf Pro, som nu erbjuder hundratals mjukvarutitlar, varav många är de mest populära bland Mac-användare. Detta ger IT-administratörer ett smidigt arbetsflöde för att övervaka och hantera appar via Jamf Pro. Det gör det möjligt att se till att slutanvändare har de mest uppdaterade och säkra versionerna av appar, utan extra kostnad.

Relaterade Artiklar