Innovativa app-restaurangkedjan Pinchos blir kund hos GlobalConnect
Hem APPAR Innovativa app-restaurangkedjan Pinchos blir kund nu hos GlobalConnect

Innovativa app-restaurangkedjan Pinchos blir kund nu hos GlobalConnect

Publicerat av: Redaktionen

Franchise-kedjan Pinchos har tecknat avtal med GlobalConnect.

Avtalet omfattar en rad olika IT- lösningar som kommer göra det möjligt för Pinchos att säkerställa och effektivisera nätverkskommunikationen i deras verksamhet.

Pinchos är världens första app-restaurang, där både bordsbokning, beställning och betalning sker via en app.

Därför ställer Pinchos höga krav på att appens anslutning och nätverkstillgänglighet är stabil och säker. Restaurangkonceptet är unikt och finns på 74 platser i Sverige. Pinchos finns även i Norge, Danmark och Finland. Nu har Pinchos valt att teckna avtal med GlobalConnect. Avtalet innebär att GlobalConnect kommer att leverera all datakommunikation och samtidigt tillgodose Pinchos behov kring säkerhet.

  • Vi är väldigt glada att gå med Global Connect som partner när vi nu expanderar vår verksamhet i Norden och vidare. Då vi är en föregångare när det gäller digitaliserad restaurangverksamhet så ställer det höga krav på förbindelse och möjlighet att snabbt kunna ge bra support till våra restauranger, det tycker jag att vi får med Global Connect, säger Ronnie Persson, CTO Pinchos Nation

GlobalConnect kommer att leverera SD-WAN som möjliggör sammankoppling av alla restauranger och som ger Pinchos centralt full kontroll på nätet, hela vägen ned på applikationsnivå. Uppkoppling kommer ske via fiber primärt och med 4G som backup, sedan kommer GlobalConnect även leverera en fullt managerad lösning för LAN & WiFi. Lösningen innebär ett säkert skydd mot cyberattacker, möjlighet till uppgradering av all nätverksutrustning samt trafikstyrning.

  • Innovativa app-restaurangkedjan Pinchos blir kund hos GlobalConnectVi är väldigt glada över att Pinchos, med sitt innovativa tänk kring beställningar och betalningar där allt sker via en app, har valt GlobalConnect som partner för infrastruktur. För Pinchos är en fungerade infrastruktur helt avgörande för kundmötet, därför gör det mig otroligt stolt över att vi får förtroendet att leverera effektiv nätverkskommunikation samtidigt som vi tillgodoser deras behov av säkerhet, säger Henrik Hammarström, Director B2B Sweden

Avtalet löper över flera år och värderas till ett mångmiljonbelopp.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar