Storaffär när RNB:s 168 butiker får uppdaterad digital infrastruktur från IP-Only
Hem NYHETER Storaffär när RNB:s 168 butiker får uppdaterad digital infrastruktur från IP-Only

Storaffär när RNB:s 168 butiker får uppdaterad digital infrastruktur från IP-Only

Publicerat av: Redaktionen

IP-Only kommer leverera WAN, LAN, WiFi, internet och molntjänst till 168 butiker för klädeskedjan RNB med dess varumärken såsom Brothers och Polarn O. Pyret.

Storaffär när RNB:s 168 butiker får uppdaterad digital infrastruktur från IP-Only 2Affärsvärdet estimeras till över tio miljoner kronor över en period om 42 månader.

Företaget RNB Retail and Brands (RNB), äger och utvecklar några av Sveriges mest välkända klädkedjor såsom Brothers och Polarn O. Pyret. Koncernen har närmare 200 butiker och e-handelsplatser i tio länder.

När RNB nu uppdaterar digitala infrastrukturen valdes IP-Only som helhetsleverantör.

– Att ständigt utveckla it-miljön är en nödvändighet för att kunna erbjuda våra kunder den bästa upplevelsen. Uppdaterade nät- och molnlösningar från IP-Only är ett tydligt och offensivt steg i detta arbete, säger Mia Bystedt, it-chef på RNB.

IP-Only kommer att leverera följande.

  • 168 platser anknutna via WAN-nät över landsgränser – Sverige, Norge, Finland och Hong Kong. Redundanta lösningar finns för ökat tillgänglighet.
  • Säker och stabil direktanslutning till molntjänster
  • LAN och WiFi som tjänst till butiker och huvudkontor
  • Central brandvägg med avancerade säkerhetstjänster

– Vi är stolta över att få hjälpa RNB i deras digitaliseringsresa. Efter integrationen mellan DGC:s telefoni- och datakommunikation och IP-Only har vi ett ännu starkare erbjudande inom kommunikation något som jag tycker att våra nya samarbeten illustrerar. RNB, en kund med stora krav på infrastrukturen, är ett glädjande och inspirerande exempel, säger Mattias Wiklund, säljdirektör på IP-Only Enterprise.

Avtalsperioden är 42 månader och har ett estimerat värde om över tio miljoner kronor.

Relaterade Artiklar