Bianca Ingrosso lanserar parfym tillsammans med NordicFeel
Hem NYHETER Bianca Ingrosso lanserar parfym tillsammans med NordicFeel

Bianca Ingrosso lanserar parfym tillsammans med NordicFeel

Publicerat av: Redaktionen

NordicFeel presenterar stolt upp sitt första parfymsamarbete! Bianca Ingrosso, en av Sverige största influcencer och TV-profiler tar nu plats som NordicFeels ambassadör 2018 och lanserar i samband med det doften Lei.

Bianca Ingrosso lanserar parfym tillsammans med NordicFeel 2Parfymen släpps som en limited edition den 15 maj på NordicFeel.se.

Lei ska ge den där extra kicken som behövs för att göra dagen och kvällen till den bästa. Att våga ta plats, våga uttrycka sig och gå rakryggad framåt med en massa power.

Lei betyder ”Hon” på italienska och spelar på den starka och självständiga kvinnan. Namnet var ett självklart val för Bianca då hon har italienska rötter. Parfymen är en limited edition och lanseras den 15 maj på Nordicfeel.se.

– Dofter har alltid varit oerhört viktigt för mig. Därför hade jag en ganska klar tanke om hur jag ville att Lei skulle dofta och kännas. När jag fick chansen att skapa min egen doft tillsammans med NordicFeel, satte jag ihop alla mina favoritnoter för att skapa denna magiska parfym. Jag kände det direkt, ”det här är min doft”, när jag för första gången fick lukta på parfymen. Det känns superkul att få göra det här tillsammans med NordicFeel med tanke på deras expertis inom doft, säger Bianca.

Bianca har tillsammans med en fransk parfymmakare noggrant valt ut noter som kombinerar en perfekt blandning av sötma och citrus med en touch av kryddighet för att ge ett självsäkert intryck. Lei riktar sig till den som alltid lyfter andra i sin omgivning. Som blickar framåt och alltid siktar på att utvecklas till sitt allra bästa jag.

– Vi är väldigt stolta över att få göra vårt första parfymsamarbete tillsammans med Bianca. För oss är det viktigt att skapa ett samarbete som speglar Biancas intresse för skönhet men som även genomsyrar NordicFeels största produktgrupp – doft. Vi är övertygade om att Biancas härliga personlighet och passion för parfym kommer att inspirera våra kunder och följare, säger Annie Mourad, Sales and Market Manager på NordicFeel.

Relaterade Artiklar