Eufy Security lanserar nytt flaggskepp
Hem PRODUKTNYHETERSMARTAHEM Eufy Security lanserar nytt flaggskeppkamera

Eufy Security lanserar nytt flaggskeppkamera

Publicerat av: Redaktionen

Senaste åren har Anker tagit stora kliv inom utvecklingen av sina säkerhetsprodukter för smarta hemmet.

Både solcellsladdning och 4K-upplösning utlovas när dottermärket eufy idag lanserar den nya flaggskeppskameran eufyCam 3.

4K-upplösningen i eufyCam 3 underlättar till exempel när den nya AI’n BionicMind ska avgöra om det är människor eller djur på uppfarten.

Den kan även känna igen familjemedlemmar för att bespara användaren notiser så fort barnen kommer hem från skolan.

Självklart fungerar kameran precis lika bra inomhus. Men installeras den utomhus behöver den bara 2 timmar dagsljus om dagen för att vara självförsörjande tack vare den nya solpanelen. Den är också vind- och vädersäkrad enligt IP67-certifiering.

Eufy Security lanserar nytt flaggskeppeufyCam 3 kopplas med wifi till HomeBase 3, en hubb som hanterar alla eufy-enheter i ett hushåll. I den lagras också all data som tas upp på film lokalt. Inget lagras i molnet och inga månadskostnader finns. Man kan som vanligt se allt som händer från ens mobil, var man än är, utan risk för att informationen ska hamna i någon annans händer. Och är man inte hemma när budet kommer med paket har kameran även tvåvägsljud, så att man aldrig mer behöver missa en leverans.

eufyCam 3 finns tillgänglig idag.

Relaterade Artiklar