Indiska lanserar på ABOUT YOU
Hem E-HANDEL Indiska lanserar på ABOUT YOU

Indiska lanserar på ABOUT YOU

Publicerat av: Redaktionen

Idag lanserar Indiska sitt modesortiment på ABOUT YOU – en av de snabbast växande online-aktörerna inom mode i Europa.

Indiska lanserar på ABOUT YOU

Lanseringen är en del av Indiskas globala expansionsplan och kommuniceras bara tre veckor efter den officiella introduktionen på Tmall i Kina.

I februari 2020 lanserade Indiska en helt ny e-handelsplattform och har sedan dess arbetat intensivt för att expandera till nya marknader. För bara tre veckor sedan lanserade man Indiska på T-mall. På ABOUT YOU kommer majoriteten av Indiskas modesortiment finnas och distribueras till 19 länder.

– Vi är väldigt glada över att nå ut till nya marknader och kunder genom plattformen ABOUT YOU, som växer i snabb takt över hela Europa. ABOUT YOU är mycket framgångsrika när det kommer till att erbjuda en skräddarsydd och personlig shoppingupplevelse, och vi tror att det passar perfekt med Indiskas varumärke, säger Emma Hellstadius marknad- och e-handelschef på Indiska.

ABOUT YOU digitaliserar den traditionella shoppingrundan och skapar en personlig shoppingupplevelse i din smarttelefon. Onlinebutiken anpassar sig till varje kunds individuella stil och visar endast relevanta produkter och outfit-förslag. Plattformen är för närvarande verksamt på 19 europeiska marknader.

Relaterade Artiklar