Easypark lanseras i Slovakien
Hem APPAR Easypark lanseras nu i Slovakien

Easypark lanseras nu i Slovakien

Publicerat av: Redaktionen

Easypark lanseras nu i Slovakien med start i Bratislava.

Med täckning i mer än 25 länder och över 3 200 städer blir det nu ännu enklare för bilförare att resa mellan Slovakien och grannländerna i Europa med hjälp av Easypark-appen.

Easypark Group har under de senaste åren expanderat i Europa, USA, Australien och finns idag i över 25 länder, med bredast täckning för parkerings- och mobilitetsappar globalt.

Nu lanseras tjänsten även i Slovakien, med start i Bratislava den 4 maj. Det innebär att bilförare i landet bland annat har tillgång till grundläggande funktioner som att starta, förlänga och avsluta sin parkering. I Bratislava får medborgare även möjlighet att utnyttja sina parkeringstillstånd eller rabatter.

– Vi fortsätter vår globala tillväxtresa och jag är glad att vi nu kan erbjuda Easyparks tjänster till bilförare och parkeringsoperatörer i Slovakien. Vår vision är att göra stadslivet enklare och en viktig del i det är att göra parkeringsupplevelsen så enkel som möjligt. Vi är glada över att vara en del av den resan i Bratislava säger Cameron Clayton, vd på Easypark Group.

Easypark erbjuder flertalet parkeringstjänster till bilister runt om i världen. Förutom att göra det möjligt att starta, förlänga och avsluta parkeringssessioner i appen kan bilförare också betala för elbilsladdning, hitta lediga parkeringsplatser samt förboka parkeringsplatser. Appen är även integrerad med operativsystem som Apple CarPlay och Android Automotive.

Easypark erbjuder även flertalet tjänster för kommuner, parkeringsoperatörer och fastighetsägare. Med hjälp av Easyparks data kan städer optimera stadsplaneringen genom till exempel en mer effektiv användning av parkeringsplatser. Detta har i förlängningen en positiv inverkan på stadsmiljön och körupplevelsen i våra städer.

– När vi nu kan erbjuda Easyparks tjänster till både bilförare och parkeringsoperatörer här kommer det bli betydligt enklare för människor, i och utanför landet, att resa och besöka Slovakien, säger Patrik Piscak, landschef för Easypark Slovakien.

Easypark lanseras i Slovakien

Easypark Group finns idag i över 3 200 städer i världen. Bolagets appar Easypark, Parkmobile, Ringgo och Park-line finns i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, Storbritannien, Irland, USA, Tyskland, Frankrike, Nederländerna, Belgien, Spanien, Italien, Schweiz, Österrike, Portugal, Slovenien, Australien, Nya Zeeland, Serbien, Montenegro, Lichtenstein, Ungern och Slovakien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar