Samsungs nya Galaxy Z fold-serie, Galaxy Watch 4-serie och Galaxy Buds2 nu tillgängliga i butik
Hem PRODUKTNYHETER Samsungs nya Galaxy Z fold-serie, Galaxy Watch 4-serie och Galaxy Buds2 nu tillgängliga i butik

Samsungs nya Galaxy Z fold-serie, Galaxy Watch 4-serie och Galaxy Buds2 nu tillgängliga i butik

Publicerat av: Redaktionen

Under Samsungs Unpacked-event tidigare i augusti presenterades Samsungs senaste innovationer.

Samsung annonserade nästa generations vikbara telefoner, Samsung Galaxy Z Fold3 och Samsung Galaxy Z Flip3, som är mer hållbara och till ett lägre pris än tidigare generationer – Samsung Galaxy Buds2, den andra generationens trådlösa hörlurar, nu med aktiv brusreducering och lägre vikt än tidigare – Samsung Galaxy Watch4 och Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsungs senaste generation smarta klockor som kombinerar Samsungs expertis inom hårdvara och design tillsammans med Googles stabila och intuitiva mjukvara, Wear OS.

Från och med idag finns samtliga enheter tillgängliga hos utvalda återförsäljare.

– Vi ser fram emot att äntligen få ut våra nya produkter i butik. Redan på förhand har vi haft ett stort intresse både för våra nya vikbara telefoner, Galaxy Z Flip3 och Galaxy Z Fold3, och även våra nya klockor, vilket är glädjande, säger Andreas Bergqvist, Produktchef på Samsung Electronics Nordic

Galaxy Fold3 och Galaxy Flip3

Galaxy Z Fold3 5G och Galaxy Z Flip3 5G är tredje generationens telefoner med vikbar skärm. De senaste generationens vikbara modeller från Samsung är kraftfullare, mer hållbara, med IPX8certifierad vattentålighet samt byggda i Armour aluminium, den hårdaste aluminiumet som Samsung hittills använt i sin tillverkning av telefoner, samt ett lägre pris än tidigare generationers vikbara telefoner från Samsung.

Galaxy Z Fold3 är en kraftfull enhet för den som vill kombinera produktivitet och underhållning. Med hög prestanda och en 7,6 tums Infinity Flex-skärm är det enkelt att multitaska, och en selfiekamera som är gömd under skärmen som inte stör din videoupplevles. Dessutom är Galaxy Z Fold3 den första telefonen med vikbar skärm som har stöd för Samsungs S Pen . Rekommenderat cirkapris från 19 490 SEK.

Samsungs nya Galaxy Z fold-serie, Galaxy Watch 4-serie och Galaxy Buds2 nu tillgängliga i butikGalaxy Z Flip3 kombinerar stil med funktion i en uppdaterad elegant modern design. Den kompakta enheten passar enkelt i fickan och har förbättrade kamerafunktioner. Skärmen på framsidan har blivit större än tidigare vilket gör det enkelt att använda telefonen på språng. Rekommenderat cirkapris från 11 490 SEK.

Galaxy Watch4-serien

Galaxy Watch4-serien är Samsungs första smarta klockor med det nya gränssnittet Wear OS™ som drivs av Samsung och är byggt tillsammans med Google™. Klockorna är utrustade med Samsungs egna gränssnitt One UI Watch, Samsungs mest intuitiva användargränssnitt hittills. Galaxy Watch4-serien är förbättrad med kraftfullare hårdvara och ger en mer sömlös och ansluten användarupplevelse än tidigare. De nya enheterna har också designats om helt för att gevardagsverktyg för en bättre hälsa. Rekommenderat cirkapris från 2790 SEK

Galaxy Buds2: Hörlurar med premiumljud 

Relaterade Artiklar