Huawei välkomnar spelutvecklare på Nordic Game
Hem EVENT Huawei välkomnar spelutvecklare på Nordic Game mässa

Huawei välkomnar spelutvecklare på Nordic Game mässa

Publicerat av: Redaktionen

Huawei kommer att vara på plats under årets upplaga av spelutvecklarkonferensen och mässan Nordic Game, som äger rum på Slagthuset i Malmö 17–20 maj.

Med besökare från hela Norden såväl som från delar av östra Europa är Nordic Game det största evenemanget av sitt slag i regionen.

Huawei kommer att finnas på plats under hela konferensen och önskar alla besökare varmt välkomna till att träffa teamet på plats i monter 10B. Fokus kommer att vara på hur AppGallery samt den snabbt växande gaming-hubben GameCenter kan göra det möjligt för utvecklare att växa sin användarbas. Huaweis experter kommer att dela information om hur den enkla integrationsprocessen fungerar samt hur utvecklare kan utnyttja plattformarna för att köra kampanjer som gynnar både dem själva och deras kunder.

Dator-, mobil- och videospel har blivit den snabbast växande och samtidigt en av de mest framgångsrika kategorierna på AppGallery. Några av världens ledande spelutvecklare drar redan nytta av möjligheterna att nå plattformens cirka 580 miljoner månatliga användare, varav 45 miljoner i Europa, med sina nya appar.

Huawei, som är Platinasponsor till Nordic Game, kommer under konferensen att medverka i flera av delarna av programmet. Nedan är exempel på aktiviteter Huawei håller i under veckan:

  •  Dr. Jaime Gonzalo, VP Consumer Mobile Services på Huawei kommer att ge en presentation om effektiva sätt att marknadsföra spel på AppGallery, vilket även kommer att inkludera framgångsrika exempel från populära spelföretag.
  •  Huawei kommer också att välkomna Outfit7 på scenen, spelutvecklaren bakom den prisbelönta serien Talking Tom & Friends samt dess mycket efterlängtade RPG Mythic Legends. De kommer att beskriva sina erfarenheter av att arbeta med AppGallery sedan de först började använda plattformen.
  •  I Huaweis monter (10B) kommer företagets team att ge besökande utvecklare insikt om tillväxtmöjligheter, fördelarna med   Huawei Ads-systemet för spel och detaljer om hur Huawei underlättar teknisk integration för utvecklare.
  •  Huawei är vidare sponsor för priset Årets bästa nordiska spel – Small Screen i Nordic Game Awards (19 maj kl. 18:00).

    – Vi är väldigt glada över att få medverka på Nordic Game. Vi förstår hur utvecklare, fångade i sin passion för sin konst, ibland kan få en ”reality check” när det visar sig svårt att skaffa och behålla spelkunder. Vi tror att vi har svaret på det med våra enkla lösningar, som med liten ansträngning öppnar en ny outnyttjad kanal med möjligheter att nå en enorm marknad, säger Dr Jaime Gonzalo, VP Consumer Mobile Services Europe på Huawei.

    Huawei välkomnar spelutvecklare på Nordic Game–Vi kommer att vara på plats med ett stort team under konferensen och vi välkomnar nya och befintliga utvecklarpartners att komma och prata med våra experter och få en förståelse för hur vi kan arbeta tillsammans för att växa deras verksamhet, avslutar Dr Jaime Gonzalo.

Huaweis keynote startar den 18 maj kl. 16:00.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar