Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Huawei lanserar Huawei P Smart Pro – smakfull design och kompromisslös kvalitet

Huawei lanserar Huawei P Smart Pro – smakfull design och kompromisslös kvalitet

Publicerat av: Redaktionen

Huawei lanserar nu P Smart Pro, en perfekt mobil för de som inte vill kompromissa med design och kvalitet.

Huawei lanserar Huawei P Smart Pro – smakfull design och kompromisslös kvalitet 3Serien Huawei P Smart lanserades första gången 2017 som en prisvärd telefon med en högkvalitativ användarupplevelse kombinerat med en djärv design riktad till en yngre målgrupp.

Nya Huawei P Smart Pro har förbättrats och uppdaterats på alla plan jämfört med sina föregångare.

Den är utrustad med tre AI-kameror, varav en 48 megapixels standardlins, en ultra-vidvinkel och en med djupsensor. Den har dessutom en 6,59-tums HD FullView-display med en snyggt integrerad 16 megapixels pop-up kamera på framsidan för en gränslös skärmupplevelse.

Huawei P Smart Pro sätter en ny standard för instegsmobiler. Mobiltelefonens design är inspirerad av naturens skönhet och modernt hantverk.

Mobilens spegelliknande framsida såväl som baksida är gjorda av glas. Baksidan är skapad genom en nano-texturprocess (gäller endast versionen med färgen Breathing Crystal). Baksidan övergår till framsidan via en ram i 3D-design, som ger telefonen ett bättre grepp. Huawei P Smart Pro har dessutom en fingeravtryckssensorpå sidan, som du både kan låsa upp telefonen med hjälp av ditt fingeravtryck samt stänga av och starta telefonen med.

6,59-tum HD FullView display för en gränslös upplevelse

Huawei P smart Pro har en 6,59-tums 19:5:9 LCD display som ger en stor skärmyta och detaljrika bilder med levande färger. Tack vare en inbyggd högtalare i den övre ramen och en ljussensor i den nedre ramen samt en pop-up-kamera förblir mobilens ram minimal. När skärmen är aktiv ger den en klar och tydlig bild, och när skärmen är inaktiv ”försvinner” både den övre och undre ramen vilket gör att mobiltelefonen ser ut som en svart spegel.

Huawei P Smart Pro är dessutom utrustad med TÜV Rheinland Low Blue Light certifierade Eye Comfort-läge. Det filtrerar effektivt högenergiblått-ljus och justerar ljusstyrkan för att minska användarens ögontrötthet under längre användning.

Ingångstelefon med hög prestanda

Som branschledande inom mobilfotografering är Huawei känt för att förse hela produktportföljen med kraftfulla kameror. Huawei P Smart Pro är inget undantag. Telefonen har en huvudkamera på 48 megapixel, en ultra-vidvinkel på 8 megapixel samt en djupsensor på 2 megapixel. Huaweis kraftfulla AI algoritmer ger intelligenta egenskaper så som 3D-porträttljussättning, AI Beauty för porträtt, AI-platsigenkänning samt ett handburet nattläge som möjliggör exponeringstid upp till 6 sekunder. Denna egenskap bidrar också till bildstabilisering i miljöer med dålig belysning, för att kunna ta högkvalitativa bilder även på natten.

Huawei P smart Pro är utrustad med kretsuppsättningen Kirin 710F som driver det grafiska gränssnittet EMUI9.1. Kretsuppsättningen säkerställer smidighet och snabbhet med låg batteriförbrukning. Arbetsminnet på 6GB+12GB stödjer UFS2.1 dual-channel minne och Huaweis expanderbara Read-Only File System (EROFS) som ger användaren mer utrymme för bilder, musik och videos. Tack vare de kraftfulla batterierna (4000 mAh) behöver användaren inte oroa sig för att batteriet ska ta slut under det dagliga användandet. Dessutom har Huawei P smart Pro klarat ett antal hårda tillförlitlighetstester utförda i Huaweis laboratorium.

Pris och tillgänglighet

Huawei P smart Pro kommer att finnas tillgänglig i färgerna Midnight Black och Breathing Crystal. Mobiltelefonen kommer att finnas i butik i början av december, med ett rekommenderat cirkapris från 3590 SEK.

Relaterade Artiklar