Housegard startar e-handel – ska bli ledande inom brandskydd för hem och privatpersoner
Hem E-HANDEL Housegard startar e-handel – ska bli ledande inom brandskydd för hem och privatpersoner

Housegard startar e-handel – ska bli ledande inom brandskydd för hem och privatpersoner

Publicerat av: Redaktionen

Sedan 1991 har Housegard försett svenska hem med brandskyddsprodukter.

Housegard startar e-handel – ska bli ledande inom brandskydd för hem och privatpersoner 2Idag är varumärket branschledande i nordisk retail. Lagom till jul och högsäsong för brandolyckor öppnar housegard.se: en e-handel med fokus på brandsäkerhet för hem.

För Housegard innebär den nya webbplatsen större kontroll över sin kommunikation, bredare räckvidd och bättre tillgänglighet. Housegard.se blir ett skyltfönster för varumärket och en kunskapsbank för den som ska brandsäkra sitt hem.

Tidigare har Housegards produkter endast gått att köpa via återförsäljare, en modell som inte kommer att ersättas. Kärnvärdet Tillgänglighet är nämligen en av de största drivkrafterna bakom e-handeln.

– Vi har en vision om ett Sverige fritt från brandolyckor. Genom housegard.se skapar vi en plats dedikerad till brandsäkerhet, samtidigt som vi kompletterar försäljningen genom våra återförsäljare. På så sätt blir brandsäkerhet mer tillgängligt, säger Sofia Erlandsson, Brand Manager Housegard.

E-handeln erbjuder initialt runt 40 brandskyddsprodukter som är noggrant utvalda för hem och privatpersoner. Via en specialutvecklad guide kan besökaren enkelt klicka sig fram till det brandskydd som passar bäst för t.ex. hem, båt eller bil. Förutom leverans till serviceställe så går det också att beställa varor hela vägen hem till bostaden.

E-handeln är utvecklad i samarbete med EVRY.

Relaterade Artiklar