Huawei lanserar P Smart 2019 – nu med större lagringsutrymme, bättre batteritid, större skärm och två AI-kameror
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Huawei lanserar P Smart 2019 – nu med större lagringsutrymme, bättre batteritid, större skärm och två AI-kameror

Huawei lanserar P Smart 2019 – nu med större lagringsutrymme, bättre batteritid, större skärm och två AI-kameror

Publicerat av: Redaktionen

Huawei P Smart lanserades första gången 2017.

Huawei lanserar P Smart 2019 - nu med större lagringsutrymme, bättre batteritid, större skärm och två AI-kameror 1

Huawei P Smart 2019

Serien riktade sig till en yngre målgrupp som ville ha en prisvärd telefon, en högkvalitativ användarupplevelse tillsammans med en djärv design. Det senaste tillskottet Huawei P Smart 2019 har förbättrats och uppdaterats på alla plan jämfört med sin föregångare och innehåller några av de allra senaste teknikerna. Huawei P Smart 2019 har utformats för att leverera en mer sofistikerad upplevelse som tillgodoser dagens dynamiska behov.

Stort lagringsutrymme och lång batteritid

Huawei P Smart 2019 har 64 GB internt lagringsutrymme. Den har också Micro SD-stöd för upp till 512 GB lagringsutrymme. Kombinerat intern och extern lagringskapacitet finns mer lagring än till och med vad vissa bärbara datorer på marknaden har. Dessutom har batteriet på 3400mAh en livslängd som utan problem räcker hela dagen även för de mest aktiva användarna. Enligt Huaweis interna tester stöder batteriet upp till 10 timmars internetsurf på 4G-nätverk, upp till 18 timmar kontinuerlig videouppspelning eller upp till hela 96 timmars kontinuerlig musikuppspelning. Det smarta batterihanteringssystemet har också lösningar för att ytterligare förlänga batteriets livslängd.

Skärm med flaggskepps-design

Om man jämför Huawei P Smart 2019 med sina föregångare kommer man genast att känna igen den expansiva skärm-ytan som möjliggjorts av en 6.21-tums 19.5:9 skärm. Förutom en fysiskt större skärm ersätter den nya Huawei-mobilen den övre ramen med en diskret droppformad flärp som rymmer den främre kameran och helt tar bort den övre ramen. Detta gör det möjligt för bildskärmen att uppnå ett modernt, nästan ram-fritt utseende. Dessutom ger panelen 415ppi hög pixeldensitet en högre FHD + (2340×1080) upplösning, som kombineras med stödet för 85 procent av NTSC-färgområdet, som ger en upplevelse utöver det vanliga. Huawei P Smart 2019 har även inkluderat ett nytt TÜV Rheinland-certifierat Eye Comfort-läge, vilket effektivt filtrerar högenergiblått-ljus för att lindra användarens ögontrötthet under längre sessioner.

Naturlig utan ansträngning med två kraftfulla AI-kameror

Huawei P Smart 2019 är utrustad med förbättrade kameror både på framsidan och baksidan. På framsidan finns en 8MP selfie-kamera med en bländare anpassad för vidvinkelbehov (f/2.0). Därtill stödjer selfie-kameran också nya AI- och AR-funktioner och kvalitetsfunktioner som gest-kontroll samt ett porträttläge där användarna enkelt kan applicera förskönande effekter. Kameran har AI igenkänning vilket innebär att om användaren tar en bild på en strand så kommer den känna igen motivet.

Som branschledande inom Smartphone-fotografering är Huawei känt för att utrusta hela sin produktportfölj med kraftfulla kameror. De två AI-kamerorna är en 13MP huvudkamera och en 2MP sekundär kamera. Den högupplösta primärkameran är utrustad med en f/1.8 vidvinkellins med ett virtuellt bländarintervall på f/0.95-16, medan den sekundära kameran samlar information för exakt djupsegmentering och skapar autentiska bokeh-effekter. Bokeh gör det möjligt att minska skärpedjupet och ger bilderna en oskarp bakgrund. Kamerorna kan tillsammans leverera porträtt av studiokvalitet. AI fungerar i bakgrunden för att känna igen över 500 scener/objekt och kan i realtid ge optimeringsförslag, allt för att göra en amatörfotograf till ett proffs. Vidare fungerar Huaweis AI-bildstabilisering i samverkan med vidvinkelobjektivet för att producera ljusa, detaljerade, icke-gryniga nattfoton utan behov av stativ.

Optimerad prestanda för daglig användning

Huawei P smart 2019 är utrustad med nya 12 nm chipsetet Kirin 710 med en CPU-klockhastighet på upp till 2,2 GHz. Kirin 710 säkerställer smidighet, snabbhet, fördjupad spelprestanda och effektivitet. Den oberoende bildsignalprocessorn (ISP) och den digitala signalprocessorn (DSP) i chipsetet accelererar alla fotograferingsoptimeringar och förbättrar kvaliteten ytterligare.

EMUI 9.0 är standard på Huawei P Smart 2019. Det senaste Android 9 operativsystemet optimerar process-allokering för att förbättra CPU-användningen. GPU Turbo 2.0, den senaste iterationen av Huaweis AI-drivna grafikbehandlingslösning, fördubblar GPU-effektiviteten och ger upp till 30 procent bättre GPU-prestanda på Huawei P Smart 2019.

Huawei P Smart 2019 har också ett innovativt expanderbart Read-Only File System (EROFS) för att uppnå högre prestanda och hastighet på hårddisken. Filsystemet kan utökas med filkomprimeringsfunktioner för att göra det möjligt för användare att få ut mesta möjliga av sina lagringsenheter.

Slitstark skönhet

Huawei P Smart 2019 lanseras i tre färger, Midnight Black, Aurora Blue och Sapphire Blue.

Sömlös 3D design på den keramik-liknande baksidan ger en premium känsla och utseende. Huawei har konstruerat Huawei P Smart 2019 att vara extremt hållbar. De olika komponenterna i Smarttelefonen har testats noggrant i Huaweis testanläggningar. Till exempel kan både strömbrytaren och fingeravtryckssensorn stå emot 200 000 tryck och förbli i gott skick.

Pris och tillgänglighet

Huawei P Smart finns i butik från den 7 januari 2019. Rekommenderat butikspris är 2 590 SEK inklusive moms.

Relaterade Artiklar