Få julgranen hela vägen hem till dörren via Wolt
Hem LEVERANTÖRER Få julgranen hela vägen hem via Wolt

Få julgranen hela vägen hem via Wolt

Publicerat av: Redaktionen

Är du ute i sista minuten med årets julgran?

Eller vill du bara förenkla vardagen och få mer tid till lussebak och glöggmingel under december?

Från den 4 december till den 12 december kan du som bor i Stockholm få din julgran från Lalaplants levererad via Wolt direkt hem till dig på nolltid.

Få julgranen hela vägen hem till dörren via WoltJulen kan vara en stressig period och det är många bestyr som ska hinnas med innan dopparedagen. Granen hör julen till och varje år säljs cirka tre miljoner granar i Sverige, men att köpa hem en gran kan vara ett smärre projekt som kräver en hel del tålamod – om du någonsin kånkat en julgran på gröna linjen i rusningstid vet du vad vi menar. Detta vill Lalaplants råda bot på och i samarbete med Wolt erbjuds kunder i Stockholmsområdet att få granen levererad direkt hem till dörren på nolltid i december

Lalaplants erbjuder en digital tjänst för kunder att köpa växter, krukor och tillbehör med hemleverans. Idén för bolaget grodde under pandemin när de insåg hur svårt det var att få hem växter på ett smidigt sätt. Förutom julgranar erbjuder Lalaplants en rad andra växter och krukor för förbeställning via leveransplattformen. De är även experter på skötsel och delar gärna med sig av tips för hur du får julväxterna att vara ända fram till påska!

– Vi vill göra det enkelt för kunden att fylla hemmet med växter och förenkla hela processen – från köp och genom resan med att ta hand om växten. Därför känns det extra kul att samarbeta med Wolt för att kunna leverera en av julens viktigaste detaljer – granen. Och förhoppningsvis skänka kunderna lite julefrid så alla julälskare kan få mer tid till annat roligt, säger Eric Botéus, medgrundare och marknadsföringschef för Lalaplants.

– Julen är en stressig period för många och Wolts mål är att vara en underlättande hjälp i vardagen för våra kunder. Därför är det är väldigt roligt att kunna erbjuda denna tjänst i juletider som ett komplement till vårt redan breda sortiment, säger Carl Zetterqvist, vd för Wolt Sverige.

Du köper din gran via Wolts app eller hemsida. Leverans sker i Stockholm inom 30 minuter. Lagom tid för dig att värma glöggen och trassla ur julgransljusen från förra året.

 

Relaterade Artiklar