ESEN eSports inleder samarbete med dryckesföretaget Clean Drink
Hem GAMINGE-SPORT ESEN eSports inleder samarbete med dryckesföretaget Clean Drink

ESEN eSports inleder samarbete med dryckesföretaget Clean Drink

Publicerat av: Redaktionen

Sändningsbolaget ESEN eSports meddelar idag att man tecknat ett avtal med dryckesföretaget Clean Drink.

ESEN eSports inleder samarbete med dryckesföretaget Clean Drink 2Avtalet innebär att Clean Drink går in som sponsor och “officiell ESEN eSports inleder samarbete med dryckesföretaget Clean Drinkpartner” till landslaget i e-sport och de Svenska uttagningarna som arrangeras av SESF och ESEN eSports. Det vinnande laget kommer representera Sverige i det 10:e internationella världsmästerskapen i Kaohsiung, Taiwan 9-12 November 2018.

ESEN eSports, Sveriges första renodlade publika e-sportbolag, meddelar idag att de tecknat ett sponsoravtal med dryckesföretaget Clean Drink. Konkret innebär samarbetet att Clean Drink blir “officiell partner” till det svenska landslaget i e-sport samt de svenska uttagningarna. ESEN eSports har sedan tidigare ett flerårigt avtal med SESF om att arrangera, sända och paketera VM-kvalet samt landslaget i e-sport där intäkterna tillfaller ESEN esports. Man har den senaste tiden inlett flera samarbeten med bland annat Svenska Spel, Telia och Oneplus kring landslaget och dess uttagningar.

De svenska VM kvalen har ägt rum under Augusti och avslutas i helgen med två event-finaler. Counter Strike Global Offensive och League of Legends finalerna spelas på Lördag 1 September i ESEN eSports nya e-sportarena och TV studio i Bromma med start 13:00. Tekken 7 finalen spelas Söndag 2 September hos Webhallens butik på Fridhemsplan och är öppen för allmänheten med start 13:00.

Vinnande lag och spelare kommer att representera Sverige i det 10:e världsmästerskapen i e-sport som arrangeras av det internationella e-sportförbundet (IESF).

Finalerna spelas på Kaohsiung Arena, som har plats för 15.000 besökare där det kommer vara ca 48 deltagande nationer i Taiwans näst största stad Kaohsiung 9-12 November.

-Vi har sedan starten på vår resa samarbetat med duktiga atleter inom en rad olika idrotter. Att vi nu går in och samarbetar med det svenska landslaget i e-sport faller oss helt rätt då vi vet att gamers på denna nivå är noga med vad de häller i sig för att prestera på topp. När frågan om samarbete kom var det självklart för oss att tacka ja, vi ser fram emot att sponsra uttagningarna och landslaget och dess resa till framgång”. Clean Drink, Martin Agerstig Marknadschef

-Det är med stor stolthet vi välkomnar Clean Drink som “officiell partner” till de svenska VM-kvalen och landslaget i e-sport. En funktionsdryck gjord på källvatten och vitaminer utvecklad i Sverige och tillverkad i Norden. Clean Drinks Nordiska perspektiv ligger väl i linje med vår egen strategi att hitta nya varumärken för e-sporten i Norden.   – Säger Joakim Stenberg VD, ESEN Esports AB

-Vi i SESF välkomnar Clean Drink som “officiell partner” till vårt VM-kval och landslag. För oss är det självklart att landslaget ska ha en dryckespartner och vi är glada att Clean Drink vill vara med och stötta oss. säger Magnus Jonsson, Svenska E-sportföreningen (SESF)

Relaterade Artiklar