OnePlus Nord CE4 Lite 5G lanseras den 24 juni
Hem LEVERANTÖRERONEPLUS OnePlus Nord CE4 Lite 5G lanseras den 24 juni

OnePlus Nord CE4 Lite 5G lanseras den 24 juni

Publicerat av: Redaktionen

Teknikföretaget OnePlus bekräftar att OnePlus Nord CE4 Lite 5G kommer att lanseras globalt den 24 juni.

Den prisvärda telefonen har funktioner i klass med de mest avancerade smarttelefonerna och kommer att lyfta användarupplevelsen till en ny nivå.

OnePlus Nord CE4 Lite 5G erbjuder en snabb och smidig upplevelse, jämförbar med OnePlus flaggskeppstelefoner, till ett överkomligt pris. Designen är skapad för att minska typiska vardagsproblem vid mobilanvändning.

Den nya telefonen har flera kompromisslösa funktioner som bland annat oslagbar batteritid, snabb laddning, visuella upplevelser och fotograferingsmöjligheter. Detta för att förbättra den dagliga mobilupplevelsen.

OnePlus Nord CE4 Lite 5G lanseras den 24 juni

– OnePlus Nord CE4 Lite 5G är den perfekta telefonen för att revolutionera marknaden för budgettelefoner. Genom att leverera allt från batteritid, laddningshastighet, skärmkvalitet och kameraupplevelse på flaggskeppsnivå, till ett oslagbart pris, sticker OnePlus Nord CE4 Lite 5G ut från mängden för att sätta ett nytt riktmärke för segmentet budgettelefoner, säger Kinder Liu, VD och COO för OnePlus.

OnePlus Nord CE4 Lite 5G är i linje med OnePlus mantra “Never Settle” och har OnePlus specifikationer som bland annat 5 110 mAh High-capacity Battery, 80 W SUPERVOOC Fast Charging, 120 Hz Super-bright 2 100 nits AMOLED Display, Aqua Touch, Handy 5W Reverse Charging som ger kunder med en lägre budget samma oöverträffade prestanda som tidigare varit exklusiv för avancerade enheter.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar