Nu lanseras nya OnePlus Nord CE4 Lite
Hem LEVERANTÖRERONEPLUS Nu lanseras nya OnePlus Nord CE4 Lite

Nu lanseras nya OnePlus Nord CE4 Lite

Publicerat av: Redaktionen

I dag den 24 juni introducerar OnePlus telefonen Nord CE4 Lite 5G på den globala marknaden.

Telefonen har funktioner i klass med de mest avancerade smarttelefonerna och erbjuder en smidigare användarupplevelse än någonsin – utan att du behöver spendera en förmögenhet.

 I dag lanserar OnePlus officiellt den nya OnePlus Nord CE4 Lite 5G i Europa.

Telefonen erbjuder ett 5 110 mAh batteri med hög kapacitet, 80W SUPERVOOC snabbladdning, en 120Hz Super-bright 2 100 nits AMOLED-skärm, Aqua Touch och en Sony LYTIA 600-kamera med OIS.

Nu lanseras nya OnePlus Nord CE4 Lite– Vi är glada över att introducera den nya OnePlus Nord CE4 Lite 5G – en prisvärd telefon som innehåller våra flaggskeppsspecifikationer och teknologier för att omdefiniera riktmärket för sin prisklass. OnePlus är dedikerade att lösa användarnas smärtpunkter för att leverera verkliga förbättringar av smartphones användarupplevelser. Därför erbjuder OnePlus Nord CE4 Lite 5G en långvarig batteritid, exceptionellt snabb laddning, en högkvalitativ skärm och oslagbara kameramöjligheter. Allt till ett oslagbart pris, säger Kinder Liu, President och COO för OnePlus.

Batteriprestanda på flaggskeppsnivå

OnePlus Nord CE4 Lite 5G är designad för att fungera hela dagen och natten lång och är utrustad med hög batterikapacitet och en av de bästa snabbladdningslösningarna i sin prisklass.

Med ett stort 5 110 mAh encellsbatteri och 2,1 dagars förväntad användning per laddning har OnePlus Nord CE4 Lite 5G ett batteri som räcker hela dagen. Oavsett om du tittar på YouTube eller spelar mobilspel i timmar erbjuder Nord CE4 Lite 5G över 44 timmars videosamtal och över 18 timmars YouTube-uppspelning från en enda laddning. Då enheten är utrustad med 80W SUPERVOOC snabbladdning kan du vara säker på att du kommer att spendera mer tid på användning och mindre tid för laddning.

Med hjälp av OnePlus Battery Health Engine bevaras batteriets livslängd och förhindrar tidig batteriåldring genom att optimera laddningshastigheterna enligt varje användares individuella användarvanor. Med hjälp av AI har batteriet designats för att behålla optimal kapacitet i upp till 1 600 laddningscykler, vilket innebär att batterilivet förlängs och minskar risken att behöva byta batteriet.

OnePlus Nord CE4 Lite 5G har även sin praktiska 5W reverse charging, som kan användas för att ladda andra enheter såsom hörlurar direkt från telefonens batteri.

Genomgående ljusare och smidigare upplevelser

Telefonen kommer med en 6,67-tums 120Hz AMOLED-skärm som har en toppljusstyrka på 2 100 nits, tack vare användningen av samma material som finns på OnePlus 11. Skärmen levererar förbättringar i ljusförmåga, färgomfång, vinklar och livslängd jämfört med föregående generations LCD-teknologi, medan en uppdateringsfrekvens på 60/120Hz ger jämnare upplevelser.

För första gången kan en smartphone i denna prisklass introducera OnePlus Aqua Touch på enhetens skärm. Genom att förbättra beröringsprecision när skärmen är blöt säkerställer Aqua Touch att användarna kan fortsätta använda telefonen som vanligt trots regn eller svettigt spelande.

Med Snapdragon 695 5G Mobile Platform, som drivs av OnePlus egenutvecklade Trinity Engine, säkerställer dessutom enheten en oavbruten anslutning, snabbare fildelning, stabilt spelande och otroliga nedladdningshastigheter på upp till 2,0 Gbps.

Med 8GB LPDDR4x RAM och 256 GB UFS2.2-lagring, plus stöd för upp till 2 TB lagringsutrymme via MicroSD-kortet, erbjuder telefonen en snabb upplevelse med förbättrad stabilitet som minskar sannolikheten för att appar skulle frysa eller krascha när bearbetningen ökar. Med hjälp av RAM-Vitalization teknologi kan Nord CE4 Lite 5G hålla upp till 26 appar aktiva i bakgrunden – samtidigt som den skapar mjuka övergångar när du växlar mellan appar. Med ROM-Vitalization garanterar telefonen också OnePlus snabba och smidiga upplevelse i så länge som 48 månader.

För att ge en förhöjd ljudupplevelse när du spelar spel, tittar på videor eller lyssnar på musik har telefonen en imponerande Dual Stereo-högtalare. Med bara ett tryck på volymknappen kan volymen ökas med upp till 300 procent, men lika bra går det att avvända hörlursuttaget på 3,5 mm för att njuta av högkvalitativt ljud.

Förbättrat foto och kamera

En av de största smärtpunkterna för budgetmobiler är bristen på en högkvalitativ huvudkamera. Med sin 50 MP LYTIA 600 huvudkamerasensor med OIS, plus en 2 MP Depth-assist-kamera och 16 MP frontkamera, ger Nord CE4 Lite 5G fotoentusiaster alla möjligheter att fånga de bästa ögonblicken.

Telefonen stöder också 2x In-sensor zoom genom att beskära 50MP LYT-600 huvudkamerasensor för att fånga detaljer i naturliga landskap med förbättrad klarhet och precision. Med hjälp av 2MP Depth-assist Camera, LYT-600:s 2X In-sensor zoom samt mer intelligent kantdetektering har det aldrig varit lättare att ta skarpa och realistiska porträttbilder.

Enkel och hållbar design

OnePlus Nord CE4 Lite 5G finns tillgänglig i två färger — Super Silver och Mega Blue. Super Silver är tillverkad med metalliska gradientövergångar på sidorna vilket skapar en känsla av elegans och kraft. Utöver att vara mycket motståndskraftig mot fingeravtryck, är Mega Blue samtidigt den mest livfulla nyansen av blått på en OnePlus-telefon någonsin. Båda ytorna väcks till liv med en tuff, solid och djärv design med den välbekanta OnePlus-stilen och byggkvaliteten.

Förinstallerad med OxygenOS 14 är OnePlus Nord CE4 Lite 5G snabbare och smidigare än någonsin tack vare nya uppdateringar inklusive uppdaterade animationer när du öppnar och stänger applikationer, ett nytt notisfält och avskärmningsgester. OxygenOS 14 innehåller också en Smart Cutout-funktion som kan användas för att snabbt redigera foton, anpassa utklippsinnehåll och dela de med ett enkelt tryck. Smart Cutout stöder också igenkänning av flera motiv, vilket gör att varje enskilt motiv kan identifieras och extraheras även i gruppfoton.

Pris och tillgänglighet

Telefonen kommer att finnas tillgänglig i Europa i Super Silver och Mega Blue. Öppen försäljning startar från 1 juli, med förbeställningar från 24 juni. Prissättningen för OnePlus Nord CE4 Lite 5G kommer att vara 4290 SEK/NOK.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar