De första OnePlus-enheterna får Android™ 15 Beta 1-uppdatering
Hem LEVERANTÖRERONEPLUS De första OnePlus-enheterna får Android 15 Beta 1-uppdatering

De första OnePlus-enheterna får Android 15 Beta 1-uppdatering

Publicerat av: Redaktionen

OnePlus meddelar nu att deras flaggskepp OnePlus 12 och OnePlus Open kommer vara bland de första enheterna att ta del av den nya Google Android 15 Beta 1-uppdateringen.

Från och med den 16 maj kan utvecklare och tidiga användare testa de nya funktionerna och API:erna på sina OnePlus-enheter genom utvecklarversionen av OxygenOS, som är byggd runt Android 15 Beta 1.

– OnePlus och Google har under en längre tid varit i ett nära partnerskap.

Vi har ihärdigt arbetat tillsammans för att erbjuda den bästa möjliga användarupplevelsen genom vår OxygenOS, baserad på efterföljande versioner av Googles Android-operativsystem. Med lanseringen av Android 15 är vi övertygade om att våra enheter, som OnePlus 12 och OnePlus Open, kommer nå sin fulla potential, säger Kinder Liu, President och COO på OnePlus.

Android 15 prioriterar att förbättra kamera- och mediaupplevelsen, anslutningsmöjligheter och att leverera nya API:er för att utvecklare ska kunna skapa bättre applikationer.

Operativsystemet erbjuder en rad funktioner som Low Light Boost samt nya tillägg som kamerakontroller i appen, vilket förser användarna med de verktyg och den hårdvara de behöver för att förverkliga sina visioner. Dessutom uppdateras plattformen för att applikationer ska få tillgång till de senaste framstegen inom kommunikation. Detta möjliggör bland annat en smidigare NFC-upplevelse.

De första OnePlus-enheterna får Android™ 15 Beta 1-uppdateringAndroid 15 Beta 1 kommer att vara tillgänglig för OnePlus senaste flaggskeppsmodeller, OnePlus 12 och OnePlus Open. Med konkurrenskraftig prestanda, skärmkvalitet och kamera kommer OnePlus 12 och OnePlus Open leverera allroundprestanda på flaggskeppsnivå till användare över hela världen.

Utvecklare kan få mer information och prova utvecklarversionen av OxygenOS som bygger på Android 15 Beta 1 här: https://community.oneplus.com/thread/1595803862105587712

*Android är ett varumärke som tillhör Google LLC.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar