Den svenska spelmarknaden står inför en viktig förändring – Betsson inleder samarbete med B3 Financial Consulting.
Hem GAMINGE-SPORT Den svenska spelmarknaden står inför en viktig förändring – Betsson inleder samarbete med B3 Financial Consulting.

Den svenska spelmarknaden står inför en viktig förändring – Betsson inleder samarbete med B3 Financial Consulting.

Publicerat av: Redaktionen

Den 7 juni 2018 beslutade riksdagen att den svenska spelmarknaden ska omregleras.

Den svenska spelmarknaden står inför en viktig förändring - Betsson inleder samarbete med B3 Financial Consulting. 2En ny lag träder i kraft den 1 januari 2019 vilket innebär att ett licenssystem införs för aktörer som vill verka på den svenska online-spelmarknaden. Samtliga licensierade bolag kommer att stå under tillsyn av den nya Spelmyndigheten (f.d. Lotteriinspektionen).

Inom Betsson arbetar man ständigt med ramverk och strukturer inom Governance, Risk Management och Compliance. Inom ramen för detta löpande arbete har Betsson valt att anlita B3 Financial Consulting för rådgivning och stöd.

– Vi är stolta över att få arbeta med en av spelbranschens ledande aktörer, säger Karin Elgquist Magnergård, VD för B3 Financial Consulting

Inom B3 Financial Consulting finns mångårig erfarenhet av att stötta organisationer i frågor som rör Governance, Risk Management och Compliance. I spelföretagens arbete att utvecklas inom dessa områden kan B3 Financial Consulting med sin erfarenhet och expertis tillföra värde avseende exempelvis struktur, lämplig uppbyggnad och organisation av verksamhet och internkontroll, utförande av kontroller m.m.

Relaterade Artiklar