Elektronikmässan i Stockholm flyttar fram till 15-16 juni 2022
Hem ANNONS Elektronikmässan i Stockholm flyttar fram till 15-16 juni 2022

Elektronikmässan i Stockholm flyttar fram till 15-16 juni 2022

Publicerat av: Redaktionen

Regeringens beslut kring restriktioner på grund av covid-19 och den ökade smittspridningen i samhället innebär att Elektronikmässan i Stockholm flyttas fram till den 15–16 juni 2022. 

”Det är vår uppgift som arrangör tillsammans med partners, utställare och besökare att ta vårt sociala ansvar och begränsa smittspridningen i samhället. Mot bakgrund av de rådande restriktionerna har vi tillsammans med våra utställare, partners och branschorganisationer fattat ett gemensamt beslut att flytta fram Elektronikmässan till 15–16 juni 2022. Vi är oerhört glada och tacksamma för det fantastiska stöd som vi får från alla som är involverade i mässan och vi längtar efter att få träffas i juni” säger Helena Crivei, Head of Cluster för Easyfairs industrikoncept.

Elektronikmässan i Stockholm flyttar fram till 15-16 juni 2022

Elektronikmässan Stockholm flyttas till juni 2022

“Det var konsensus i den gruppering av utställare som gemensamt med mässans partners och Easyfairs mässteam beslutade om att flytta mässan till den 15 – 16 juni. Med bakgrund i rådande smittläge ansåg alla att det rätta var att flytta fram mässan för både utställares och besökares trygghet. Den tidpunkt som nu är vald passar oss bra och ger oss en möjlighet att i god tid hinna marknadsföra och bjuda in till den viktiga mötesplats som Elektronikmässan är. Vi ser fram mot att ses fysiskt i juni!” – Mikael Joki – Styrelsordförande – Addiva Elektronik AB & VD på Eskilstuna ElektronikPartner AB

Easyfairs jobbar hårt för att säkerställa kvalité, säkerhet och förtroende för sina mässgenomföranden. Mötesplatsen är ett stort event som kräver mycket förberedelser av både arrangör, partners och utställare. Därför kom beslutet om flytten av mässorna nu.

Elektronikmässan – Sveriges viktigaste mötesplats för elektronikbranschen har arrangerats sedan 2011 och har under sina år blivit en populär och givande mötesplats. Under två dagar samlar vi elektronikbranschen, 2022 i ett unikt samarbete med branschföreningen Svensk Elektronik. Vill du veta mer om Elektronik eller Advanced Engineering?

 

Relaterade Artiklar