Bose presenterar SoundLink Flex
Hem ANNONS Bose presenterar nu SoundLink Flex

Bose presenterar nu SoundLink Flex

Publicerat av: Redaktionen

Bose presenterar nu en ny högtalare till sin ikoniska SoundLink Bluetooth-familj: SoundLink Flex.

Flex har det bästa ljudet hos en bärbar högtalare för sin storlek, förpackat i en helt ny greppbar och tålig design.

Den är fylld med exklusiv Bose-teknik som ger ett djupt och fylligt ljud, kraftigt nog för att fylla ett vardagsrum. Samtidigt är ljudet livfullt och tillräckligt högt för vilket utomhusäventyr som helst. Flex inkluderar Bose egna PositionIQ™-teknologi, som automatiskt känner av högtalarnas position så att oavsett om den står upprätt, hänger eller ligger ner är högtalaren optimerad att ge rikt och verklighetstroget ljud. Högtalaren är vatten- och dammtät enligt IP67-standard och har upp till 12 timmars batteritid, vilket gör den till en robust och bärbar arbetshäst. SoundLink Flex finns tillgänglig från den 16 december för 1799 SEK och kan förbeställas idag via Bose.se.

Revolutionerande prestanda för mobilt ljud

Flex utnyttjar varenda millimeter av sitt chassi för att åstadkomma en fantastisk ljudkvalitet. Ett produktspecifikt högtalarelement – största möjliga som fick plats – maximerar klarhet så att varje instrument och röst hörs och med kännbar basrespons. Det ackompanjeras av två motsatt ställda passiva element, som på ett fantastiskt sätt omvandlar vibrationer till kraftfullt ljud från den kompakta högtalaren. Bose egenutvecklade digitala signalprocessorteknik (DSP) minskar distorsionen dramatiskt, så att du hör ett klart, naturligt och komplett ljud.

Bose PositionIQ-teknologin är också för första gången inkluderad i en Bluetooth-högtalare, och innebär att Bose SoundLink Flex detekterar sin position och automatiskt justerar ljudet. Oavsett om den står upprätt på köksbänken, hänger på ryggsäcken eller ligger ner vid poolkanten, så behöver man inte göra någonting för att säkerställa en optimal ljudkvalité.

Vacker bärbar design och byggd för alla typer av situationer

Bose presenterar SoundLink FlexSoundLink Flex är med IP67-klassning och påkostade material tålig och alltid redo för dina dagliga utmaningar. En mjuk baksida av silikon och framsidans pulverlackade stålgrill skyddar den från stänk och slag, utan att flagna. Den står emot korrosion och UV-strålning. Ljudkomponenterna är tätt förseglade och håller vatten, smuts och damm borta utan att inverka på ljudkvalitén. Tappas den exempelvis i poolen, badkaret eller havet så flyter den.

Den starka bärremmen kan enkelt kopplas på en karbinhake eller beslag på din väska, eller hängas på en krok i duschen eller strandstolen.

Flex är 9 cm hög, 20 cm bred, 5 cm djup och väger bara 600 gram och är lätt att ta med sig, skön att hålla i och ser elegant ut i bokhyllan. Flex levereras i tre härliga färger: Black, Smoke eller Stone Blue.

Snabb anslutning, lång batteritid och lirar utmärkt med andra

Konfigurationen av SoundLink Flex är enkel via några korta röstmeddelanden för att parkoppla via Bluetooth med telefonen eller surfplattan. Den kommer ihåg upp till åtta anslutningar som man sedan enkelt kan växla mellan. Med Bose Connect-appen styr du Flex, anpassar inställningarna och får de senaste programuppdateringarna. Knappar på högtalaren låter dig slå på/av, höja/sänka volymen, ansluta till Bluetooth och spela, pausa eller hoppa över ljudspår.

Du kan också komma åt telefonens röstassistent eller ringa samtal med exceptionell tydlighet genom en inbyggd mikrofon.

Flex har ett laddningsbart litiumjonbatteri som ger upp till 12 timmars uppspelning – tillräckligt för att ta dig genom en dag med familjen eller en skön eftermiddag i parken. Flex laddas via USB-C® med laddningsporten strategiskt placerad på motsatt sida av bärremmen, så att du kan ladda och spela Flex i vilken position som helst.

Para ihop en andra SoundLink Flex eller Bose Bluetooth-högtalare för stereoläge (vänster-höger kanal) eller partyläge (samtidig musikuppspelning). I hemmiljö fungerar Flex felfritt med en eller flera av Bose smarta högtalare och soundbars för att skapa en än större lyssningsupplevelse via Bose SimpleSync-teknik. När Flex är ansluten kan du be din röstassistent att spela musik på din smarta högtalare, som då spelas upp samtidigt på båda.

 

Relaterade Artiklar