Satechi tunna tangentbord finns nu på svenska
Hem ANNONS Satechi tunna tangentbord finns nu på svenska

Satechi tunna tangentbord finns nu på svenska

Publicerat av: Redaktionen

Satechis stilrena och vackra tangentbord i W- och X-serien finns nu med svensk layout.

Serien består av två tangentbord med fast USB-C-anslutning och två trådlösa där ett är kompakt medans det andra har numerisk del.

Alla i tunn och snygg aluminiumfinish med bakupplysta tangenter.

Satechi tunna tangentbord finns nu på svenska

Satechis nya X2-tangentbord

Satechi Slim W3 USB-C & W1 USB-C

Dessa tangentbord levererar problemfri kabelanslutning via USB-C. De kommer med nordisk layout och är utformat för Mac och iOS. Vi får dessutom en snygg aluminiumfinish och justerbar bakbelysning.

Satechi Slim X2

 

Ett kompakt tangentbord som ansluter via blåtand till upp till 3 enheter för enkel förflyttning. Kommer även detta med nordisk layout, är utformat för Mac och iOS och ger samma stiliga aluminiumfinish tillsammans med justerbar bakbelysning. Laddas med medföljande USB-C-kabel.

Satechi Slim X3

Här har vi ett fullstort tangentbord med numerisk del och pilar och funktionsknappar sitter där de ska. ansluter via blåtand till upp till 4 enheter. Kommer även detta med nordisk layout, är utformat för Mac och iOS och har samma stiliga aluminiumfinish tillsammans med justerbar bakbelysning. Laddas med medföljande USB-C-kabel.

Båda trådlösa tangentborden kan även ställas om genom en tangentbordskommunikation för att kommunicera med USB-C-sladd om Bluetooth inte är tillgängligt för stunden.

Satechis nya tangentbord säljs bland andra hos Webhallen, Lifestylestore och iPhonebutiken.

 

Relaterade Artiklar