Hemligt telefonnummer ger gäster en chans att vinna guldkort på McDonald´s
Hem ANNONS Hemligt telefonnummer ger gäster en chans att vinna guldkort på McDonald´s

Hemligt telefonnummer ger gäster en chans att vinna guldkort på McDonald´s

Publicerat av: Redaktionen

Nu ger McDonald´s sina gäster chansen att tävla om ett guldkort laddat med 10 000kr att handla för på restaurangerna.

För att delta i tävlingen krävs det att man identifierar ett hemligt telefonnummer via ledtrådar som bland annat sprids i sociala medier och på restaurangerna och sedan ringer numret.

Det har i många år ryktats om att ett fåtal väldigt kända personer fått ett guldkort på McDonald´s. Sen den 27 december pågår en tävling där alla gäster och McDonald´s-älskare har en gyllene chans att vinna ett eget guldkort laddat med 10 000kr. I den hemlighetsfulla tävlingen gäller det för gästerna att lista ut ett hemligt telefonnummer med hjälp av ledtrådar som bland annat går att hitta på McDonald´s sociala medier och i restaurangerna.

  • Hemligt telefonnummer ger gäster en chans att vinna guldkort på McDonald´sVi ville ge våra gäster en gyllene chans att få en gyllene start på året genom att kittla deras geniknölar lite när många kanske är lediga och inte har så mycket att göra efter jul och nyår. För den musikaliske kan jag hinta om att det kan vara bra att ha koll på vår jingel när man klurar ut vad numret kan vara, säger Staffan Ekstam, marknadsdirektör på McDonald´s.

Det hemliga numret är tio siffror långt och tävlingen pågår till och med den 14 januari 2022. En ensam vinnare utses och meddelas den 14 januari.

 

Relaterade Artiklar