Designtorget vill få nya kunder som vill upptäcka design och formgivning
Hem ANNONS Designtorget vill få nya kunder som vill upptäcka design och formgivning

Designtorget vill få nya kunder som vill upptäcka design och formgivning

Publicerat av: Redaktionen

Designtorget börjar med Liveshopping för att inspirera nya och befintliga kunder som vill upptäcka design och formgivning.

Med ett nytt digitalt format är det dags för Designtorgets första sändning under december månad.

– ”Genom LiveShopping hoppas vi kunna ge kunden mervärde och djupare inblick i designen som finns hos Designtorget. Hur produkter är tillverkade, vem som formgivit produkten och tankarna bakom designen”, säger Ulrika Nilsson, Marknadsansvarig på Designtorget.

Designtorget som är en destination för dem som vill upptäcka design och formgivning, har med sin affärsidé blivit en marknaadsplats för formgivare att göra verklighet av sina idéer och introducera dem för marknaden. Med sin webbshop, 6 butiker på attraktiva platser runt om i lander samt 13 ”shop in shops” på olika Åhléns-varuhus, skapar Designtorget tillgänglighet på varierande sätt i spännande miljöer.

Designtorget vill få nya kunder som vill upptäcka design och formgivning-”Kundupplevelsen är något vi fokuserar starkt på. Genom att interagera med kunderna på detta sätt hoppas vi också kunna komma betydligt närmre kunden och skapa en starkare relation. Att få direktfeedback på våra produkter och samarbeten, samt kunna inspirera och engagera kunden tror vi kommer stärka vårt varumärke och framför allt den totala upplevelsen”, säger Ulrika Nilsson.

Designtorget samarbetar med SHOWROOM för att möjliggöra liveshoppingen.

– ”Vi är givetvis stolta över att samarbeta med ett så välrenommerat och starkt varumärke inom genren design och formgivning. Att få knyta an tittaren till en marknadsplats som Designtorget där mötet mellan kund och formgivare är så pass nära ser vi som extra spännande”, säger Maria Olsson, COO på SHOWROOM.

Designtorget gör premiär imorgon tisdag kl. 19.30 där tittarna kan shoppa julklappar med Designtorget på Designtorgets Showroom.

-”I vårt material kommer tittaren få en djupare bild av produkterna och vad som gör dem unika. Vi kommer också bjuda på en hel del presenttips, inredningstips, aktuella kampanjer och annat spännande. Stay tuned!”, säger Ulrika Nilsson.

 

Relaterade Artiklar