Succé för elbilen ORA och mässan eCarExpo
Hem EVENT Elbilen ORA och mässan eCarExpo var en succé

Elbilen ORA och mässan eCarExpo var en succé

Publicerat av: Redaktionen

Nästan 16.000 personer besökte elbilsmässan eCarExpo på Friends Arena i helgen.

Det är fler än någonsin och stärker mässans position som Nordens största nybilsmässa.

ORA var på plats och hann med att genomföra en ny provkörning med nyfikna besökare var 5:e minut.

Den färgglada utmanaren ORA, som får mycket uppmärksamhet i Sverige för sin medvetna och tilltalande design samt prisbelönta säkerhet, gjorde stor succé på eCarExpo i Stockholm den 3-5 februari. ORA hade sin officiella premiär som landets nyaste elbilsvarumärke på mässan och Sverige är dessutom det första landet i Europa som startar försäljningen.

ORA kommer väl förberedda med högsta säkerhet vilket de redan har bevisat med 5-stjärnor och ”Best-in-class”, enligt Euro NCAP. På mässan arrangerande ORA provkörning av lanseringsmodellen ORA 300 PRO och i montern presenterades även ORA 400 PRO+ samt visningsbilen The Next ORA.

– Vi är överväldigade av det höga intresset, den otroliga nyfikenhet och det vänliga bemötande vi har fått. Vem hade kunnat tro att vi under lördagen och söndagen skulle hinna med 149 provkörningar (en ny provkörning var 5:e minut!) och hinna säga hej till flera tusen besökare per dag. Det säger Linda Ungh, marknadschef för ORA Sverige.

– Hela samhället håller på att elektrifieras, och det är näringslivet som är drivande. Det är lätt att se på eCarExpo. Det känns som om marknaden är långt före politiken, det säger Gunnar Dackevall, ansvarig för mässan.

Nästan 16.000 personer besökte elbilsmässane CarExpo på Friends Arena i helgen. Det är fler än någonsin och stärker mässans position som Nordens största nybilsmässa. Publiken på mässan gav den betyget 6,0 på en 7-gradig skala och 97 % av besökarna säger att de vill komma tillbaka nästa gång, vilket inte dröjer alltför länge. eCarExpo Stockholm återkommer till Friends Arena första helgen i februari 2024. eCarExpo Göteborg kommer att hållas första helgen i december i år på Svenska Mässan.

Succé för elbilen ORA och mässan eCarExpoORA har haft en stark lansering väl förberedd med bilar hemma för omgående leverans. ORA arbetar tillsammans med trygga och erfarna återförsäljare som står för hög kundservice och kompetens. Dessutom expanderar ORA med fler återförsäljare inom en mycket snar framtid.

ORA har en design som sticker ut interiört, men kanske framför allt exteriört. En färgsprakande uppvisning i design, enkelhet och säkerhet. Lanseringsmodellen ORA 300 PRO har plats för 5 personer, har ett rymligt baksäte, hög standardutrustning redan i sitt grundutförande och fylld med massor av enkla, smarta funktioner.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar