Hem GAMINGE-SPORT DreamHack och Mastercard offentliggör samarbete för Northern League of Legends Championship 2020

DreamHack och Mastercard offentliggör samarbete för Northern League of Legends Championship 2020

Publicerat av: Redaktionen

DreamHack och Mastercard offentliggör idag ett nytt partnerskap för Northern League of Legends Championship 2020 (NLC).

DreamHack och Mastercard offentliggör samarbete för Northern League of Legends Championship 2020 3Avtalet innebär att Mastercard blir officiell betalningspartner för NLC och kommer att erbjuda “Priceless Play of the Match” priser för alla NLC-tittare.

NLC är en ny nordeuropeisk liga i Riot Games populära action-strategi-spel League of Legends, organiserat och livesänt av DreamHack. Ligan spelas med ett ligaspel över sju veckor som startade 16 juni och avslutas med slutspel mellan 4-16 augusti.

“Esporten fortsätter att växa, och vi är extremt glada att välkomna Mastercard och deras stöd till esporten till DreamHack-familjen,” säger Marcus Lindmark, Co-CEO på DreamHack. “Med det här samarbetet på plats ser vi fram att erbjuda ännu mer content till alla NLC-fans.”

Mastercard offentliggjorde nyligen en fördjupning av det existerande globala samarbetet med Riot Games, i vilken man blev exklusiv partner inom finansiella tjänster för League of Legends Championship Series (LCS). Partnerskapet innebär att Mastercard förstärker sin närvaro i League of Legends-communityt och esporten i helhet.

”League of Legends är en av de mest betydelsefulla titlarna för den kraftfullt expansiva esporten som vi stöttar över hela världen. Vi är därför mycket glada över att kunna samarbeta med DreamHack om en ny liga i norra Europa, en region där esporten är etablerad och starkt befäst som fantastisk underhållning”, säger Jessica Ståhlbom, Head of Marketing, Nordics & Baltics, Mastercard. ” Det är vår förhoppning att fans av League of Legends och NLC kommer uppskatta de unika upplevelser och tävlingar som vi presenterar löpande under ligaspelets gång.”

NLC är en toppliga i ett helt nytt tävlingsinriktat ekosystem, med inkvalade lag från nationella ligor i Telia Esports Series – som har expanderat från Finland till Norge, Danmark och Sverige – samt DreamHack-organiserade UKLC i Storbritannien och Irland.

Relaterade Artiklar