D-Link lanserar nu en 2K QHD pan & zoomkamera med utökad smart AI-detektering
Hem PRODUKTNYHETERSMARTAHEM D-Link lanserar nu en 2K QHD pan & zoomkamera med utökad smart AI-detektering

D-Link lanserar nu en 2K QHD pan & zoomkamera med utökad smart AI-detektering

Publicerat av: Redaktionen

 D-Link, en global ledare inom säkerhets- och övervakningsteknik har utökat med en ny kamera i sin mydlink-portfölj – DCS-8635LH – en Wi-Fi-kamera för utomhusbruk med panorerings- & zoomfunktion och 2K QHD-upplösning.

Övervakningskameran, som är försedd med AI-teknik (artificiell intelligens) och som visar bilder i realtid med mycket hög upplösning och 360-graders täckning, kan hanteras genom mydlink-appen.

Med AI-stödd detektering kan kameran på ett intelligent sätt identifiera människor och fordon samt ljudet av krossat glas. Identifiering utlöser automatiskt videoinspelning till ett microSD-kort eller mydlink-molnet. En inbyggd mikrofon och högtalare möjliggör tvåvägskommunikation, med larm på 90dB för att skrämma bort ovälkomna besökare.

Den nya lanseringen är idealisk för att övervaka hem och mindre kontor, antingen inomhus eller utomhus, och tillhandahåller mycket detaljerad videostreaming i 2K QHD 1440p-upplösning samt har ett inbyggt mörkerseende, vilket möjliggör sikt upp till 7 m – i totalt mörker. Dessutom ger den fjärrstyrda motoriserade panoreringsfunktionen en 360-graders vy för en heltäckande övervakning.

D-Link lanserar nu en 2K QHD pan & zoomkamera med utökad smart AI-detektering

DCS-8635LH, den helt nya Wi-Fi-kameran för utomhusbruk med panorerings- och zoomfunktion samt 2K QHD-upplösning och ger en 360-graders vy över hemmet eller kontoret.

DCS-8635LH kan monteras varsomhelst, tack vare sitt robusta och väderbeständiga IP65-klassade chassi samt möjlighet att ansluta den antingen trådlöst eller via nätverkskabel. För att kameran ska vara enkel att placera levereras den med tillbehör som gör att den kan monteras på väggar, i tak eller på stolpar. Dessutom, tack vare inbyggt ett H.265 High Efficiency Video Coding-stöd, hålls datatrafiken till ett minimum, även när du tittar och spelar in med 2K QHD-upplösning.

DCS-8635LH är kompatibel med både Google Assistant och Amazon Alexa och kan därmed röststyras. Med ONVIF Profile S-stöd kan du spela in kontinuerligt till en kompatibel NAS eller NVR. Kameran stöder också den senaste WPA3 Wi-Fi-krypteringen för att ge en säkrare anslutning. Med en enkel Bluetooth-installation kan användare på bara några minuter komma igång med fjärrvisning, videouppspelning och hantering via den kostnadsfria mydlink-appen.

D-Links senaste Wi-Fi-kamera, som med hjälp av AI-teknik upptäcker och larmar för ovälkomna besökare och rörelser samt har mycket hög skärpa och lämpar sig både för inomhus- och utomhusbruk, tillhandahåller en intelligent och problemfri övervakninglösning för hem och småföretag.

Relaterade Artiklar