Community Entertainment Svenska AB (publ) utökar satsningen på e-sport
Hem GAMINGE-SPORT Community Entertainment Svenska AB (publ) utökar satsningen på e-sport

Community Entertainment Svenska AB (publ) utökar satsningen på e-sport

Publicerat av: Redaktionen

Red Reserve kontrakterar en av världens bästa Hearthstone-spelare.

Community Entertainment Svenska AB (publ) utökar satsningen på e-sport 2Red Reserve, som ägs av Community Entertainment Svenska AB (publ), har utökat sitt stall med ett professionellt Hearthstone-lag. Red Reserve har i dagarna kontrakterat en av världens högst rankade Hearthstone-spelare, Louis “Mitsuhide” Bremers, som kommer att ingå i Red Reserves nya Hearthstone-satsning. Red Reserve har sedan tidigare framgångsrika lag i spelen Call of Duty (topp fem i världen) och Counter-Strike (topp 35 i världen).

Nederländske Louis “Mitsuhide” Bremers har tävlat i Hearthstone ända sedan spelet var i betaversion. Han har flera segrar i toppturneringar, som till exempel 1:a plats på Dreamhack Winter 2016, 1:a plats på WCA EU, 1:a plats på Seatstory Cup VII, 1:a plats på Dreamhack Summer 2016-sidoevent, 2:a plats på Hearthstone Festival, 2:a plats på SCAN Hearthstone Invitational och 2:a plats på EIZO Hearthstone Invitational.

– Vi är väldigt glada att kunna inkludera Mitsuhide i Red Reserve-organisationen och ser fram emot att se honom spela i alla de toppturneringar som ligger i pipelinen. Hearthstone, med sina 70 miljoner utövare, ökar i popularitet bland sponsorer och vi är övertygade om att Mitsuhide kommer att bidra till ökat intresse för varumärket Red Reserve. Vi har redan gjort ett avtal med ett företag som kommer att sponsra Hearthstonelaget och fungera som samarbetspartner mot Hearthstone-communityn. Vi är mycket hedrade av att Mitsuhide väljer att spela i Red Reserve-tröjan, säger Patrik Andersson, vd för Red Reserve.

Red Reserve förvärvades nyligen av Community Entertainment Svenska AB (publ) och är därmed det första
börsnoterade e-sportbolaget i Skandinavien.

– Med Hearthstone-laget tar vi ett offensivt steg mot ambitionen att bli ett av de absolut ledande e-sportvarumärkena i världen. Tack vare starka lag och det faktum att Red Reserve nu är en väsentlig del av ett noterat bolag ökar vi vår attraktionskraft både mot potentiella sponsorer och världsspelare, säger Patrik Andersson.

Relaterade Artiklar