Circle K uppgraderar till digitala ytor på 86 stationer i Norge – Visual Art gör jobbet
Hem LEVERANTÖRER Circle K uppgraderar till digitala ytor på 86 stationer i Norge

Circle K uppgraderar till digitala ytor på 86 stationer i Norge

Publicerat av: Redaktionen

Circle K i Norge ska uppgradera till digitala menytavlor på alla sina stationer.

Totalt rör det sig om 86 stationer med i genomsnitt 8 skärmar per station.

Visual Art står som leverantör för såväl hårdvara som mjukvara och innehåll.

Circle K uppgraderar till digitala ytor på 86 stationer i Norge – Visual Art gör jobbet

Efter drygt ett års pilotprojekt med digitala menytavlor på sex stationer runtom i Norge blev det i april månad klart att Circle K i Norge digitaliserar sina stationer. Visual Art kommer därmed att leverara digitala ytor till 86 stationer runtom i landet.

– Det känns oerhört roligt att få göra den här utrullningen åt Circle K i Norge. Vi arbetar ju redan nära Circle K på flera marknader i Europa, och att även kunna ge stöd till Norge är ett hedersbetyg för oss, säger Pontus Meijer, Chief Revenue Officer på Visual Art.

Den Norska marknaden omfattas nu av det Europeiska avtal Visual Art har med Circle K. Detta innefattar såväl hårdvara som mjukvara och innehåll. Mjukvaran i skärmarna är den unika Signage Player som Visual Art tagit fram för att underlätta allt från att visa attraktivt innehåll som att kunna fjärrstyra och hantera innehållet central, oavsett var stationen finns.

– Hårdvarumässigt rör det sig om runt 700 skärmar som ska installeras och underhållas över tid. Genom fjärrstyrningen kan vi garantera dels att allt fungerar, men även att innehållet alltid kan hållas uppdaterat och aktuellt på alla stationer, fortsätter Pontus Meijer på Visual Art.

För Circle K i Norge handlar det om en stor uppgradering då stationerna fram tills nu haft menyer och annan information ovan kassorna genom en traditionell print-lösning.

Affären har ett värde på runt sex miljoner norska kronor under de kommande åren.

Relaterade Artiklar